Welke is de goedkoopste elektrische scooter?

Door Cat Ellis laatst bijgewerkt op 21 januari 22 De Xiaomi Mi elektrische scooter (beter bekend als de Xiaomi Mijia M36) is een van de meest populaire elektrische scooters ter wereld, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het is snel, het is goed gemaakt en het is goedkoop.

Welke is de goedkoopste elektrische scooter?

Door Cat Ellis laatst bijgewerkt op 21 januari 22 De Xiaomi Mi elektrische scooter (beter bekend als de Xiaomi Mijia M36) is een van de meest populaire elektrische scooters ter wereld, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het is snel, het is goed gemaakt en het is goedkoop. Als je ooit iemand op een elektrische scooter met rode bekabeling hebt zien rijden, was het vrijwel zeker een van deze. Terwijl de meeste elektrische scooters in deze prijsklasse maximaal 12,5 km/u bedragen, kan de M365 tot 15 km/u bereiken, waardoor hij vergelijkbaar is met uw typische huurscooter en hem geschikter maakt om op fietspaden te rijden zonder fietsers te veel vast te houden.

Op papier lijkt de Segway Ninebot ES2 erg op de Xiaomi Mijia 365 hierboven. In feite is het enige grote verschil het bereik, waarbij de batterij van de 365 hem drie mijl verder laat werken met één lading. Het is ook vermeldenswaard dat het mogelijk is om het bereik van de ES2 uit te breiden door een secundair batterijpakket aan te sluiten. Dit voegt ongeveer 50% extra toe aan de prijs, maar houdt de scooter tot 28 mijl aan het rollen en verhoogt de topsnelheid tot 18,6 km/u.

Met een maximumsnelheid van 12,4 km/u en een optimaal bereik van 12,4 mijl is hij iets minder krachtig dan de oudere Segway Ninebot ES1 hieronder, maar is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn voor nieuwe rijders, met een laag, breed voetbed dat beginners helpt op te stappen en hun balans te vinden, en het is nu goedkoper. Hover-1 heeft naam gemaakt in leuke, goedkope elektrische scooters en hoverboards, en de Hover-1 Eagle is een van de beste. Het is niet alleen zeer redelijk geprijsd, het is ook een van de lichtste elektrische scooters voor volwassenen die er zijn, waardoor de weegschaal slechts 9,47 kg wordt gekantelt. Een andere goedkope elektrische scooter van Hover-1, de Alpha is iets duurder dan de Eagle (vandaar de lagere ranglijst), maar zal nog vijf mijl blijven rollen op één lading, wat misschien genoeg is om de kosten te rechtvaardigen.

Het heeft 10 inch luchtbanden voor een soepelere rit, plus elektrische schijfremmen voor veilig stoppen en een handig opvouwbaar ontwerp. Hij is echter niet gebouwd met het oog op draagbaarheid, en met 15,6 kg is het de zwaarste scooter in deze verzameling. De Turboant X7 Pro is het premiumaanbod van dit innovatieve elektrische scooterbedrijf. Het bouwt voort op de populaire X7 en voegt grotere banden en een hoger maximaal bereik toe, waardoor het een van de beste elektrische scooters op de marktprijs is.

Veel goedkope scooters zullen dun aanvoelen en losse sturen vormen een toenemend probleem voor zowel beginners als ervaren rijders. De X7 Pro heeft een geweldige bouwkwaliteit met stevige handgrepen, een dikke opvouwbare buisvormige steel en een verwijderbare batterij. Het voelt betrouwbaar aan, zelfs wanneer het wordt geladen tot zijn maximale draagvermogen van 275 lb, waardoor het ook een solide keuze is voor zware rijders. De motor van 350 watt wint misschien geen prijzen omdat hij een van de snelste elektrische scooters op de weg is, maar hij maakt dit goed door een van de meest betrouwbare te zijn.

De acceleratie voelt soepel aan tot ongeveer 16 km/u, waarna het merkbaar vertraagt. Het is nog steeds zippy genoeg om je gemakkelijk door de stad te verplaatsen, en dat is alles wat je nodig hebt. De batterij is een van de beste aspecten van de T7 Pro. De lithium-ion 360Wh-batterij kan de motor ongeveer 30 mijl aandrijven onder ideale omstandigheden, wat zich vertaalt in ongeveer 15 - 20 mijl onder dagelijks gebruik op de weg.

Helaas duurt het tot zes uur om de batterij volledig op te laden, dus het is een goed idee om een reserve in de buurt te houden, voor het geval dat. Hoewel de meeste mensen hun scooters niet off-road meenemen, moeten de 10-banden lichte paden en een beetje gras aankunnen. Grotere banden hebben de neiging om schokken beter te absorberen, en hoewel je nog steeds elke hobbel op de weg voelt, is het lang niet zo schokkend als bij kleinere wielen, massieve wielen. De banden hebben veel grip op de weg waardoor het besturen van de scooter gemakkelijk en comfortabel is.

De 350 W-motor heeft genoeg kracht om je op gematigde heuvels te brengen, terwijl hij zorgt voor een soepele acceleratie en een acceptabele topsnelheid. Het kan heuvels tot 10% steilheid aan, maar misschien moet je een beetje een kick toevoegen om dingen verder te helpen. Een geweldige eigenschap van de Turboant X7 is het drievoudige redundante remsysteem, dat ervoor zorgt dat u veilig stopt, zelfs in geval van nood. Het systeem bestaat uit een e-brake, een traditionele schijfrem en een voetrem.

U kunt de e-rem en de schijfrem tegelijkertijd activeren met de hendel, maar het kan zijn dat u de schijfrem moet vastdraaien om responsieve remkracht te krijgen. De Tubroant X7 weegt 29,7 lb, vooral vanwege het verwijderbare batterijpakket. Het is een beetje omvangrijk, maar is nog steeds relatief gemakkelijk mee te nemen naar het openbaar vervoer en naar een gebouw. Het stuur klapt niet weg, wat erg vervelend kan worden als je regelmatig door nauwe deuropeningen navigeert.

De X7 heeft een maximaal rijgewicht van 275 lb, waardoor het een geweldige scooter is voor volwassenen. Dit draagvermogen is aanzienlijk hoger dan het maximale rijgewicht van de X7 van de directe concurrenten, terwijl het ook aanzienlijk minder kost. Als je in een regenachtig deel van de wereld woont, zul je de IP54-classificatie van de Turboant X7 waarderen, wat betekent dat hij het kan verdragen om met water te worden bespat. Je kunt niet regelmatig door plassen rijden, maar je kunt je scooter nog steeds gebruiken om je op regenachtige dagen te verplaatsen.

De topsnelheid van 15,5 km/u is voldoende om u veilig te brengen waar u heen moet, vaak met tijd over. De batterij heeft ook een gespecificeerd maximaal bereik van 18,6 mijl, hoewel je waarschijnlijk alleen tussen de 10 en 15 zult raken onder normale rijomstandigheden. Waar de Gotrax XR Elite echt uitblinkt, zijn de veiligheidsvoorzieningen. De meeste fabrikanten van elektrische scooters zullen genoegen nemen met enkele LED-lampjes aan de voor- en achterkant, maar Gotrax heeft verschillende extra reflectoren en lichten aan de kant van de scooter toegevoegd.

Als je's nachts veel rijdt, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het zicht. De 8,5 luchtgevulde banden zorgen voor een comfortabele rit over de meeste wegen en bieden voldoende grip zodat je altijd de controle hebt. We hebben ontdekt dat luchtgevulde banden een betere rijervaring bieden dan banden zonder binnenband, vooral op niet-geveerde scooters. Hoewel u het risico loopt een lekke band te krijgen, zult u merken dat de verhoogde rijkwaliteit af en toe het ongemak waard is.

De 250 watt motor in de GXL V2 blijft hetzelfde als in de originele versie, en het is nog steeds een redelijk goede prospectie. Hoewel het niet krachtig genoeg is om steile heuvels te beklimmen, zal het zijn werk perfect doen op vlakke gebieden, met een soepele acceleratie en betrouwbare cruisecontrol. Het lage dek en het vrij lage gewicht zorgen ervoor dat je de GXL V2 als kickscooter kunt gebruiken als je geen sap meer hebt. Het 36V-batterijpakket heeft een oplaadtijd van vier uur en heeft een bereik van maximaal 12 mijl op één lading onder ideale omstandigheden, maar met een beperkte batterijcapaciteit van 187,2 Wh kom je daar waarschijnlijk iets tekort aan.

De oplaadtijd maakt dit een aantrekkelijk voorstel als dagelijkse forens, omdat je voldoende tijd hebt om op te laden voordat je naar huis moet. De luchtbanden zorgen voor extra demping, wat essentieel is bij een scooter zonder veervering. De rit is comfortabel genoeg onder de meeste omstandigheden, maar je zult niet snel off-road rijden met deze scooter. De banden met een diameter van 8,5 zijn ook perfect voor het behouden van tractie en handling tot 220 lb rijdersgewicht zonder problemen.

De Swagtron Swagger 8 is de ideale introductie elektrische scooter voor beginners, tieners en kinderen. Het bedrijf heeft deze elektrische scooter speciaal ontworpen voor jongere rijders, dus er zijn maar weinig luxe functies te bekennen. Maar hoewel ze hem als kinderscooter op de markt brengen, zal een volwassen beginner hem ook comfortabel genoeg vinden om te gebruiken, dankzij het verstelbare stuur en voldoende draagvermogen. De Swagger 8 heeft een kick-to-start-functie, dus je moet zes seconden een constante snelheid aanhouden voordat de 200W-motor in werking treedt.

Het geeft de meeste mensen voldoende tijd om zich op hun gemak te voelen op de scooter voordat deze begint te versnellen. Hoewel de 5,5 massieve rubberen wielen wat comfortfreaks van de Swagger 8 kunnen afschrikken, heeft hij ook voor- en achtervering om de gevoeligheid van de massieve wielen te verminderen. Hoewel 5-inch luchtbanden aanzienlijk beter zouden zijn, heeft Swagtron nog steeds een elektrische scooter ontworpen met een redelijk comfortabele rit. De 24V 108,8Wh lithium-ionbatterij levert voldoende sap voor maximaal 7 mijl rijden en heeft een verrassend korte oplaadtijd.

Dus nu hoeven je ongeduldige kinderen niet lang te wachten voordat ze weer op hun scooter stappen. Als je het idee leuk vindt om een elektrische scooter te bezitten, maar er niet 100% van overtuigd bent dat dit de juiste optie voor je is, is het een goed idee om eerst een introductiescooter te kopen. En de Swagger 8 is een geweldige eerste aankoop met fatsoenlijke functies die je enthousiast zullen maken over het rijden op nog krachtigere elektrische scooters in de toekomst. Helaas is deze, in tegenstelling tot scooters in onze andere prijsklassen, exclusief voor kinderen.

Hij heeft een draagvermogen van 120 lb, en de kleine motor zal het moeilijk hebben zodra je die bovengrens begint te bereiken. De Zing E10 maakt deel uit van de recente Segway Ninebot-lijn van kindvriendelijke scooters en biedt een lager vermogen maar dezelfde opwinding als scooters voor volwassenen. Segway heeft de tijd genomen om een scooter te ontwerpen die kinderen leert veilig en zelfverzekerd te rijden. De prestaties en specificaties van de Segway Ninebot Zing E10 zijn wat je zou verwachten van een duurdere kinderscooter.

De motor levert tot 150 W vermogen, wat voldoende acceleratie geeft voor een maximale snelheid van 16 km/u. De batterij heeft een relatief laag volledig bereik, maar heeft wel een behoorlijke oplaadtijd. Enkele van de subtielere veiligheidskenmerken van de Zing E10 zijn een antislip siliconen voetpad en een verbreed dek, en reflecterende stickers langs de zijkanten en achterkant van de scooter. Helaas heeft de scooter geen koplamp vooraan, dus zorg ervoor dat je kinderen niet's nachts of bij slecht zicht rondrijden.

Hoewel de Segway Ninebot Zing E10 geen zware stortbuien of volledige onderdompeling in water aankan, heeft hij wel een waterbestendigheidsclassificatie van IP54, wat betekent dat hij lichte regen en af en toe spatten aankan. De scooter heeft ook voorwielophanging, zodat er voldoende tractie is om licht vochtige of gladde wegen gemakkelijk aan te kunnen. De Razor E100 is een elektrische scooter voor kinderen op instapniveau. Het is aan de goedkope kant, wat betekent dat het iets minder geavanceerde materialen gebruikt.

Het heeft een loodzuurbatterij, die een aanzienlijk langere oplaadtijd heeft dan vergelijkbare Li-OH-batterijen. De motor is een kettingaangedreven motor die luider is dan de typische hubmotoren die te vinden zijn op modellen met een hogere specificatie. Ondanks deze concessies om te kosten, is de Razor E100 echter een geweldige kleine elektrische scooter voor kinderen. .

De scooter heeft een waterbestendigheidsclassificatie van IP54, wat betekent dat hij perfect is voor licht gebruik bij nat weer, hoewel de kans groot is dat je kinderen in plaats daarvan binnen willen blijven. De E100 is licht genoeg om mee te nemen, maar klapt niet op omdat hij niet is ontworpen voor stadsritten of woon-werkverkeer. We hebben echter ontdekt dat de meeste kinderen hun elektrische scooters alleen in hun buurt gebruiken, wat betekent dat ze geen extra draagbaarheid nodig hebben. Over het algemeen past de E100 perfect voor een leuk en opwindend kinderspeelgoed.

Deze elektrische scooter heeft alle functionaliteit die je nodig hebt, zonder de extra toeters en bellen. Als je een scooter voor je kinderen wilt die leuk is, maar geen hoogwaardige prestatiemachine verwacht die regelmatig 18 km/u haalt, is dit een van de beste elektrische scooters in termen van waar voor je geld. De Hover-1 Rally is het perfecte startpunt voor Hover's catalogus van elektrische scooters. De motor van 300 W is meer dan in staat om het maximale draagvermogen van 264 lb bij maximale snelheden aan te kunnen, hoewel de batterij u misschien in de steek laat met zijn beperkte capaciteit van 144 Wh.

Gelukkig is de gemiddelde oplaadtijd ongeveer drie uur, dus voor je het weet ben je weer onderweg. Een van de meest aansprekende kenmerken van de Hover-1 Rally is de ingebouwde vering die het varen met 12 km/u een stuk comfortabeler maakt. De elektrische scooter heeft drie snelheden, waardoor hij gemakkelijk te rijden is voor zowel beginners als experts. Op het derde niveau kun je zelfs een snelheid van 15 km/u halen, hoewel het ontbreken van een andere remkracht dan een e-brake dit een gevaarlijk voorstel maakt.

Over het algemeen heeft de Hover-1 Rally een goede bouwkwaliteit voor de prijs, hoewel de standaard concessies aanwezig zijn. Je krijgt maar één remoptie in een licht laggy e-brake en de banden zijn van massief rubber. Je krijgt echter ook zeldzame functies op goedkope elektrische scooters, waaronder LED-koplampen, een motor van 300 W en een groot dek dat tot 264 lb aankan. We houden ook van het gebruiksvriendelijke LCD-scherm, dat overzichtelijk is en je toch de informatie geeft die je nodig hebt.

Als je op zoek bent naar een instapscooter met behoorlijke prestaties voor een betaalbare prijs, dan is de Hover-1 Rally zeker de moeite van het bekijken waard. Het is misschien niet de beste elektrische scooter ter wereld, maar het is een goede voor een beginner of tiener. Paul is milieuingenieur en expert op het gebied van micromobiliteit geworden. Met een mechanische achtergrond en praktische ervaring met meer dan 150 persoonlijke elektrische voertuigen, is Strobel een van de toonaangevende specialisten in de PEV-scene.

Hij behandelt alles, van technische gidsen over de interne werking van voertuigen tot nieuws over industriële ontwikkeling. Razor staat bekend als een van de grondleggers van de elektrische scooter die al in 2003 hun allereerste model lanceerde. Niettemin bent u op zoek naar een goedkoop model elektrische scooter dat u voldoende kracht, afstand en comfort kan bieden om de klus te klaren. De goedkoopste elektrische scooters zijn meestal degenen die zijn ontworpen voor stadsritten, in plaats van off-road te gaan.

Hoewel deze set banden zeer geschikt is voor gladde stadswegen, zijn ze niet goed te vergelijken met de luchtbanden die je op andere goedkope elektrische scooters aantreft. Deze slanke, stedelijke elektrische scooter combineert een stijlvol skateboard-achtig ontwerp met een kruissnelheid, respectabel bereik en een onderhoudsvrij ontwerp dat ideaal is voor stadsritten. Een scooterrit moet leuk zijn, en als je je onveilig voelt of als je nieuw gekochte scooter je niet het soort rit biedt waarnaar je op zoek was omdat je het goedkoopste model hebt gekozen, gaat dat ding een lege ruimte in en verzamelt het stof voor de komende jaren. Als je een klein budget hebt en op zoek bent naar een betaalbare elektrische scooter, zijn er een paar dingen waar je zeker rekening mee moet houden.

Met een van de hoogste topsnelheden in zijn prijsklasse, een nippy acceleratiesnelheid die andere goedkope elektrische scooters in het stof achterlaat en uitstekende rijkwaliteit, is de Turboant M10 niet te missen. Het hebben van een elektrische scooter heeft de tijd die nodig is om deze dagelijkse klus te doen gehalveerd in vergelijking met het nemen van de auto. Het is zeldzaam om voor deze prijs elektrische scooters te vinden met remkracht gericht op beide wielen. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *