Welke elektrische scooter is het snelst?

De Rion 2RE70 Thrust heeft momenteel met een aanzienlijke marge de titel als de snelste elektrische scooter ter wereld. Het kan minstens 80 MPH gaan (meer, afhankelijk van het gewicht van de rijder, batterijlading, terrein, enz.

Welke elektrische scooter is het snelst?

De Rion 2RE70 Thrust heeft momenteel met een aanzienlijke marge de titel als de snelste elektrische scooter ter wereld. Het kan minstens 80 MPH gaan (meer, afhankelijk van het gewicht van de rijder, batterijlading, terrein, enz. De snelste elektrische scooters kunnen tot 50 mijl per uur rijden. E-scooters op instapniveau gaan echter slechts ongeveer 7-10 km/u.

Dit laat veel ruimte over voor allerlei topsnelheden in verschillende prijsklassen. Bovenaan de lijst staat een offroad-bekwaam wangedrocht van Qiewa. De Qiewa Q-POWER is hun duurste elektrische scooter tot nu toe - en het is ook hun snelste. De Qiewa Q-POWER kan mooi worden opgevouwen voor eenvoudige opslag en heeft een gewichtslimiet van 440 lbs, wat betekent dat hij zware rijders comfortabel aankan.

Ook weegt de scooter zelf ongeveer 81,5 pond, wat behoorlijk is gezien de batterij, motoren en de constructie. Wat de prijs betreft, het is niet zo slecht. In vergelijking met andere modellen met vergelijkbare prestaties, krijgt u hier eigenlijk veel waar voor uw geld. Met een garantie van 12 maanden en een gerenommeerd bedrijf erachter, heeft de Qiewa Q-POWER echt alle toeters en bellen om niet alleen de snelste elektrische scooter te zijn, maar ook de meest veelzijdige.

De Wolf Warrior is er in twee varianten. Of je krijgt straatbanden of offroad-banden vooraf geïnstalleerd. U kunt altijd het andere wieltype alleen kopen als u tussen de typen wilt wisselen. Net als de Qiewa Q-POWER zijn beide wieltypen 11 inch.

De straatbanden worden aanbevolen voor hoge snelheden. De Kaabo Wolf Warrior 11 heeft de hoogste kilometerstand die we ooit op een elektrische scooter hebben gezien. Aangedreven door een enorme 60V 35AH LG-ionbatterij aan de onderkant van het bord, kun je meer dan 80 mijl bereiken met een enkele lading. In die zin is een deel van het extra prijskaartje op deze scooter te wijten aan de extra kilometerstand.

Als je het beste van het beste wilt, is de Kaabo Wolf Warrior 11 misschien het juiste antwoord voor je behoeften. Het is prijzig, maar je krijgt waar je voor betaalt; een absoluut uitstekend stuk vakmanschap met buitengewone kracht en veel nuttige functionaliteit. Zonder twijfel, de Wolf Warrior 11 is de stevigste van de snelste elektrische scooters tot nu toe. De NanRobot LS7 is het ideale model voor off-road rijden omdat het beschikt over een krachtige motor, snelle pauzes en hoogwaardige besturing.

Deze elektrische scooter maakt gebruik van terreinbanden met een diameter van 11 inch. Deze bieden een gemakkelijke manier om te reizen in een breed scala aan omgevingen zonder tegen gebroken of leeggelopen wielen te komen. Naast deze functies bevat de NanRobot LS7 enkele basisprincipes. Het kan worden opgevouwen voor beter transport en heeft een klein LED-lampje op de basis om uw pad te verlichten.

In tegenstelling tot een paar andere bekende producten, onderscheidt de NanRobot LS7 zich door extra ruimte voor de voeten, hydraulische vering, een standaard en enkele van de beste banden in de branche. Ze zijn niet alleen geschikt voor alle terreinen, maar ze zijn ook pneumatisch en schokabsorberend. Dit model is niet alleen ideaal voor standaard offroad rijden, maar is ook een van de beste elektrische scooters om te jagen of door verraderlijk terrein te reizen. Als je weet dat je serieuze zaken wilt doen en op zoek bent naar iets dat geen straatvoertuig is, dan is de NanRobot LS7 iets voor jou.

De Kaabo MANTIS is een van de beste elektrische scooters die ik ooit heb geprobeerd. Deze geavanceerde allround scooter heeft een topsnelheid van 40 MPH en is verkrijgbaar in twee verschillende variaties. De PRO-versie - met een 24,5 Ah LG-batterij kan 45+ mijl afleggen op een lading, terwijl de basisversie (met zijn 17,5 Ah-batterij) ongeveer 30 mijl kan reizen op een lading. Met twee extreem krachtige 1000W borstelloze 60V-motoren krijgt u ongelooflijke acceleratie en razendsnelle topsnelheden.

Wees voorzichtig met het gaspedaal de eerste keer dat je deze scooter hanteert - de rauwe hoeveelheid kracht verraste me meteen. De Apollo Pro is een van de meest indrukwekkende elektrische scooters op deze lijst tot nu toe. Niet alleen vanwege de topsnelheid van 40 MPH, maar ook vanwege alle ongelooflijke verbeteringen die Apollo Scooters eraan hebben aangebracht en hun ultralange garantie van 24 maanden. De Storm Limited is de snelste Dualtron ooit geproduceerd en een van de snelste productie elektrische scooters op de markt, met een aandrijflijn van 11,5KW, 84V 45AH LG-batterijpakket en een topsnelheid van +70 MPH.

Elektrische scooters zorgen voor een onvergetelijke rijervaring dankzij hun staande rijhouding en vermogen-gewichtsverhouding. Het hangt af van zowel de motoren als de batterij, maar de meeste elektrische scooters van 2000 W kunnen tot 64 km/u bereiken. Dubbele trommelremmen zijn een verrassing op zo'n draagbare scooter, maar ze zijn er en ze zijn briljant en waarschijnlijk de beste die je op zo'n scooter zult vinden. Net als bij de Wolf King GT Pro is dit geen beginnersscooter en valt hij niet onder de categorie budgetscooters.

Behalve dat 330 ft de afstand is waarin de meeste acceleratiecurven van elektrische scooters afvlakken, is het ook relevant voor rijden in de stad. De King is altijd klaar voor elk terrein en een van de snelste elektrische scooters op de markt, dankzij de dubbele stuurpen en offroad-banden. Upgrades van de vorige versie zijn onder meer een versterkte vork en nek, evenals een dikkere steel, wat ook een goede zaak is, want wiebelen van de steel is niet iets dat je wilt op een snelle elektrische scooter. De belangrijkste factor achter de topsnelheid die een elektrische scooter kan leveren, is de motor, en met name het vermogen van de motor.

Trouwens, het volledig opladen van het batterijpakket van de Storm Limited zou slechts 43 cent kosten, wat niet slecht is voor een elektrische scooter van 70 MPH. De afstand is niet zo lang dat het de voorkeur geeft aan scooters met de absoluut hoogste topsnelheid; het is niet zo kort dat het alleen scooters met een uitstekende acceleratie buiten de lijn begunstigt. In ruil voor je attente rijden, krijg je de beste waarde voor elektrische scooters ter wereld in termen van snelheid vs. De groeiende markt heeft geresulteerd in de introductie van snelle elektrische scooters voor zowel volwassenen als kinderen.

De Bluetran Lightning is een 72V krachtige krijger van een elektrische scooter die wordt geleverd in een wendbaar en klein ontwerp, komt op 88 lbs en wordt geleid door een 72V 5040W aandrijflijn. Als je je innerlijke snelheidsdemon wilt ontketenen, hebben we een lijst samengesteld van's werelds snelste elektrische scooters. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *