Welke elektrische scooter is het snelst?

De Rion 2RE70 Thrust heeft momenteel met een aanzienlijke marge de titel als de snelste elektrische scooter ter wereld. Het kan minstens 80 MPH gaan (meer, afhankelijk van het gewicht van de rijder, batterijlading, terrein, enz.

Welke elektrische scooter is het snelst?

De Rion 2RE70 Thrust heeft momenteel met een aanzienlijke marge de titel als de snelste elektrische scooter ter wereld. Het kan minstens 80 MPH gaan (meer, afhankelijk van het gewicht van de rijder, batterijlading, terrein, enz. De snelste elektrische scooters kunnen tot 50 mijl per uur rijden. E-scooters op instapniveau gaan echter slechts ongeveer 7-10 km/u.

Dit laat veel ruimte over voor allerlei topsnelheden in verschillende prijsklassen. Bovenaan de lijst staat een offroad-bekwaam wangedrocht van Qiewa. De Qiewa Q-POWER is hun duurste elektrische scooter tot nu toe - en het is ook hun snelste. De Qiewa Q-POWER kan mooi worden opgevouwen voor eenvoudige opslag en heeft een gewichtslimiet van 440 lbs, wat betekent dat hij zware rijders comfortabel aankan.

Ook weegt de scooter zelf ongeveer 81,5 pond, wat behoorlijk is gezien de batterij, motoren en de constructie. Wat de prijs betreft, het is niet zo slecht. In vergelijking met andere modellen met vergelijkbare prestaties, krijgt u hier eigenlijk veel waar voor uw geld. Met een garantie van 12 maanden en een gerenommeerd bedrijf erachter, heeft de Qiewa Q-POWER echt alle toeters en bellen om niet alleen de snelste elektrische scooter te zijn, maar ook de meest veelzijdige.

De Wolf Warrior is er in twee varianten. Of je krijgt straatbanden of offroad-banden vooraf geïnstalleerd. U kunt altijd het andere wieltype alleen kopen als u tussen de typen wilt wisselen. Net als de Qiewa Q-POWER zijn beide wieltypen 11 inch.

De straatbanden worden aanbevolen voor hoge snelheden. De Kaabo Wolf Warrior 11 heeft de hoogste kilometerstand die we ooit op een elektrische scooter hebben gezien. Aangedreven door een enorme 60V 35AH LG-ionbatterij aan de onderkant van het bord, kun je meer dan 80 mijl bereiken met een enkele lading. In die zin is een deel van het extra prijskaartje op deze scooter te wijten aan de extra kilometerstand.

Als je het beste van het beste wilt, is de Kaabo Wolf Warrior 11 misschien het juiste antwoord voor je behoeften. Het is prijzig, maar je krijgt waar je voor betaalt; een absoluut uitstekend stuk vakmanschap met buitengewone kracht en veel nuttige functionaliteit. Zonder twijfel, de Wolf Warrior 11 is de stevigste van de snelste elektrische scooters tot nu toe. De NanRobot LS7 is het ideale model voor off-road rijden omdat het beschikt over een krachtige motor, snelle pauzes en hoogwaardige besturing.

Deze elektrische scooter maakt gebruik van terreinbanden met een diameter van 11 inch. Deze bieden een gemakkelijke manier om te reizen in een breed scala aan omgevingen zonder tegen gebroken of leeggelopen wielen te komen. Naast deze functies bevat de NanRobot LS7 enkele basisprincipes. Het kan worden opgevouwen voor beter transport en heeft een klein LED-lampje op de basis om uw pad te verlichten.

In tegenstelling tot een paar andere bekende producten, onderscheidt de NanRobot LS7 zich door extra ruimte voor de voeten, hydraulische vering, een standaard en enkele van de beste banden in de branche. Ze zijn niet alleen geschikt voor alle terreinen, maar ze zijn ook pneumatisch en schokabsorberend. Dit model is niet alleen ideaal voor standaard offroad rijden, maar is ook een van de beste elektrische scooters om te jagen of door verraderlijk terrein te reizen. Als je weet dat je serieuze zaken wilt doen en op zoek bent naar iets dat geen straatvoertuig is, dan is de NanRobot LS7 iets voor jou.

De Kaabo MANTIS is een van de beste elektrische scooters die ik ooit heb geprobeerd. Deze geavanceerde allround scooter heeft een topsnelheid van 40 MPH en is verkrijgbaar in twee verschillende variaties. De PRO-versie - met een 24,5 Ah LG-batterij kan 45+ mijl afleggen op een lading, terwijl de basisversie (met zijn 17,5 Ah-batterij) ongeveer 30 mijl kan reizen op een lading. Met twee extreem krachtige 1000W borstelloze 60V-motoren krijgt u ongelooflijke acceleratie en razendsnelle topsnelheden.

Wees voorzichtig met het gaspedaal de eerste keer dat je deze scooter hanteert - de rauwe hoeveelheid kracht verraste me meteen. De Apollo Pro is een van de meest indrukwekkende elektrische scooters op deze lijst tot nu toe. Niet alleen vanwege de topsnelheid van 40 MPH, maar ook vanwege alle ongelooflijke verbeteringen die Apollo Scooters eraan hebben aangebracht en hun ultralange garantie van 24 maanden. Elektrische scooters zijn de laatste jaren populairder geworden omdat ze gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm zijn in vergelijking met andere vervoerswijzen.

Ze zijn comfortabel en licht van gewicht, en sommige modellen zijn opvouwbaar, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn wanneer ze niet in gebruik zijn. Er is een grote verscheidenheid aan elektrische scooters op de markt die variëren in snelheid, prijs, ontwerp, duurzaamheid en vele andere functies. Er zijn een aantal factoren die de topsnelheid van e-scooters beïnvloeden. Dit kunnen technische aspecten van de scooter zijn, zoals motorvermogen of batterijvermogen, maar ook andere factoren zoals het gewicht van de berijder, de banden en het terrein.

Hoe zwaarder de persoon, hoe moeilijker het is voor de scooter om topsnelheden te bereiken. De motor en de batterij zullen meer vermogen moeten gebruiken om de scooter te duwen. De meeste fabrikanten zullen het maximale draagvermogen specificeren dat een scooter aankan. De levensduur van de batterij van de e-scooter zal ook sneller leeglopen bij een zwaardere rijder omdat de motor harder moet werken om zijn topsnelheid te bereiken.

Zorg ervoor dat u een scooter kiest met een maximaal draagvermogen dat ver boven die van u ligt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het maximaliseren van het snelheidspotentieel. Als u het grootste deel van uw tijd op uw elektrische scooter door de straten van de stad rijdt, zou terrein uw snelheid helemaal niet veel moeten beïnvloeden. E-scooters doen het echter niet zo goed op onverharde paden als ze verder in de grond zinken, en rotsen en hobbels zullen de snelheid natuurlijk vertragen. De motor zal harder werken om hoge snelheden te bereiken op dit soort oppervlakken.

Steile heuvels vertragen ook een e-scooter, vooral als de motormaat klein is. Gelukkig is Australië een vrij vlak land, maar dit is iets om in gedachten te houden. Als u van plan bent uw elektrische scooter offroad te nemen, kiest u een model dat is ontworpen om verschillende terreinen aan te kunnen. Je hebt een scooter nodig met een krachtige batterij en motor.

Als u een elektrische tandenborstel gebruikt, zult u merken dat deze minder krachtig is wanneer deze rood begint te knipperen en u vertelt dat hij moet worden opgeladen. Hetzelfde geldt voor een elektrische scooter - hij wordt uitgeschakeld om te voorkomen dat de batterij leeg raakt. Vermijd regelmatig uw batterij leeg te laten lopen, omdat dit beter is voor de levensduur van de scooter. Als je elke dag op je elektrische scooter rijdt, raden we je aan hem's nachts op te laden, zodat hij de volgende dag volledig is opgeladen.

Hogere banden verhogen over het algemeen de topsnelheid van een scooter, maar verminderen het steile hellingsvermogen. De bodemvrijheid van een scooter zal ook toenemen, dus het is gemakkelijker om over kuilen, hobbels, stoepranden en off-road terrein te rijden. Kortere banden helpen je heuvels op te komen, maar verlagen de topsnelheid. De bandbreedte van de band heeft ook invloed op het vermogen van de scooter om de weg vast te houden, omdat brede banden de tractie vergroten.

Elke keer dat u uw huis verlaat, moet u nadenken over uw veiligheid. Of je nu in je auto stapt of over straat loopt, je moet je bewust zijn van je omgeving. Elektrische scooters zijn ontworpen voor veiligheid, maar de rijder moet ervoor zorgen dat ze zich houden aan veiligheidswetten, zoals het dragen van een helm, het volgen van verkeersborden en zich bewust zijn van wat andere voertuigen op de weg doen. Als je nieuw bent met het rijden op elektrische scooters, begin dan langzaam.

Vermijd wegen met druk verkeer en voetgangers of rijd in daluren totdat je eraan gewend bent. Verschillende staten in Australië hebben verschillende wetten met betrekking tot de snelheid van een elektrische scooter of dat ze überhaupt op de weg mogen worden gereden. Zorg ervoor dat u weet wat de wetten in uw staat of territorium zijn om te voorkomen dat u een boete krijgt. U kunt hier meer lezen over de wetten voor elektrische scooters in Australië.

Elektrische scooters bieden de sensatie van een staande rijpositie zoals een skateboard, maar met de stabiliteit die gepaard gaat met het vasthouden aan het stuur als een fiets. Ze zijn handig en leuk om te rijden, maar dat maakt ze niet per se sneller. E-bikes hebben meestal grotere wielen, dus dat geeft ze een klein voordeel. Een test uitgevoerd door Electrek toonde echter aan dat ondanks dat een e-bike van 1.000 watt de snelste van alle e-voertuigen was voor een woon-werkverkeer van 5 kilometer, e-skateboards en e-scooters niet zo ver achterliepen.

De Raine One is ook gemakkelijk opvouwbaar, zodat je de gangen in het openbaar vervoer niet blokkeert. Als je aan het werk bent, kun je hem opvouwen en tegen de muur leunen of hem buiten gevaar onder je bureau houden. Als je op zoek bent naar een elektrische scooter waarop je kunt vertrouwen om je op moeilijke heuvels te brengen, dan is de Raine One ontworpen om precies dat te doen. Niemand wil halverwege van zijn scooter afstappen en hem de rest van de weg omhoog moeten duwen.

. De Raine One kan hellingen tot 15 graden aan, waardoor het een van de beste elektrische scooters is voor woon-werkverkeer. Je kunt hier meer lezen over de beste elektrische scooter op een heuvel. Veiligheid is ook van cruciaal belang bij het kiezen van een snelle elektrische scooter.

Je hebt een voertuig nodig met remmen waarvan je weet dat ze je niet zullen teleurstellen wanneer je ze het meest nodig hebt. De Raine One heeft een schijfrem vooraan en ABS-remmen achter, zodat u kunt vertragen en u zich onder alle omstandigheden veilig kunt voelen. Het heeft ook regeneratief remmen aan de achterkant, wat helpt om vermogen te besparen tijdens het rijden en uw rijtijd te verlengen. Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om transport.

Sommige mensen willen gewoon de goedkoopste optie, anderen kiezen voor de veiligste, en dan willen ze het beste. Hier is een vergelijking tussen de Raine One en twee andere populaire elektrische scooters op de markt - de Xiaomi M365 en de Segway Ninebot KickScooter MAX. Dit is een van de meest populaire en best verkochte elektrische scooters op de markt. Het is gebouwd met aluminium van luchtvaartkwaliteit, maar is licht van gewicht en is ook opvouwbaar.

Het is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Je kunt onze recensie van de Xiaomi M365 hier lezen. Gemaakt door Segway, dit bedrijf is bekend met het maken van producten voor mensen waardoor ze snel rondritsen. De Ninebot is ideaal voor lange afstanden en is gebouwd voor alle terreinen en reizen.

Je kunt onze recensie van Ninebot Max hier lezen. Weet je nog dat we eerder bespraken dat je bij het kiezen van de juiste elektrische scooter er een moet zoeken die niet langzamer gaat vanwege je gewicht? Met Raine One kan een persoon tot 120 kg comfortabel rijden, terwijl Xiaomi M365 en Ninebot beide maximale rijdersgewichten hebben van slechts 100 kg. Qua gewicht van de eigenlijke scooter zelf is Raine One de lichtste, waardoor het gemakkelijker is om de trap op te dragen of naar het openbaar vervoer te gaan. De Raine One weegt 12 kg met Xiaomi M365 niet ver achter met 12,5 kg.

De Ninebot is echter veel zwaarder en weegt 18,7 kg. Met een dubbele snelheid is de Raine One gebouwd met het oog op gebruikersveiligheid om ervoor te zorgen dat u niet meer risico loopt dan wanneer u op een scooter met een lagere snelheid reed. Dit komt door de ABS-ophanging, remmen en LED-lampjes om u te helpen zich te verplaatsen als het donker is. Als het op bereik aankomt, wint de Ninebot e-scooter met 64 km.

De Xiaomi M365 heeft een bereik van 30 km, terwijl de Raine One 40 km heeft. Wat zijn de voordelen van e-scooters met een groot bereik? Niemand wil zijn scooter opladen nadat ze net een paar keer om de hoek zijn gegaan. Dus als u veel tijd besteedt aan het rijden op uw elektrische scooter, dan is het de moeite waard om te investeren in een scooter die u niet vaak hoeft op te laden. Je wilt niet gestrand blijven in de regen en je scooter naar huis duwen.

Je kunt hier meer lezen over de beste elektrische scooters voor lange afstanden. Vergeet niet dat bergopwaarts gaan de snelheid van een scooter aanzienlijk beïnvloedt vanwege het motorvermogen. De Xiaomi M365 is met zijn 250W-motor niet ideaal voor steile heuvels. Hoewel het een helling van maximaal 14 graden kan oplopen, verliest het vermogen als het probeert omhoog te gaan.

De Ninebot daarentegen heeft een krachtigere motor maar minder hellingsvermogen en gaat alleen hellingen van 11,3 graden op. De motor is echter een krachtige 350W. De Raine One is absoluut de beste om bergop te gaan tot 15 graden, waardoor het de beste keuze is voor rijders die op zoek zijn naar een scooter voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Elektrische scooters zijn een leuke en gemakkelijke manier om door de stad te reizen, of u nu naar een vergadering moet of naar het treinstation moet, het is een geweldige 'last mile' oplossing.

Er zijn een aantal dingen waarmee u rekening moet houden voordat u een elektrische scooter koopt, waarbij snelheid een belangrijke factor is. Het is ook belangrijk om na te denken over het bereik, het gewicht en de veiligheid van de elektrische scooter. Als je's nachts moet rondrijden, dan is het zoeken naar een scooter met heldere LED-verlichting belangrijk. Zoals hierboven besproken, zijn er een aantal factoren die van invloed zijn op de snelheid, waaronder het gewicht van een persoon, terrein, levensduur van de batterij en banden.

We raden u aan al deze factoren te overwegen voordat u zich ertoe verbindt uw elektrische scooter te kopen. Deze elektrische scooter van 145 pond, 65 mph heeft een batterijpakket van 3.024 wattuur met een bereik tot 93 mijl. De Bluetran Lightning is een 72V krachtige krijger van een elektrische scooter die wordt geleverd in een wendbaar en klein ontwerp, komt op 88 lbs en wordt geleid door een 72V 5040W aandrijflijn. Zoals je zou verwachten, zijn er een paar veiligheidsproblemen als het gaat om een elektrische scooter met krachtige batterijen (en sommige met een configuratie met dubbele motor) zoals deze hierboven.

De wolf is de beste scooter De scooter is zo snel en krachtig dat het verkeer geen probleem is, je kunt echt met 75 km/u rijden, geen probleem. De Dualtron Thunder 2 is absoluut een andere kanshebber onder de snelste en krachtigste elektrische scooter die momenteel op de markt is. Op het moment van schrijven is de Wolf King GT Pro van Kaabo de krachtigste elektrische scooter met een maximaal vermogen van 8400 Watt. De groeiende markt heeft geresulteerd in de introductie van snelle elektrische scooters voor zowel volwassenen als kinderen.

Eerlijk gezegd is iets minder dan dit op een snelle elektrische scooter een reden om je af te melden als je goed wilt kunnen stoppen. De afstand is niet zo lang dat het de voorkeur geeft aan scooters met de absoluut hoogste topsnelheid; het is niet zo kort dat het alleen scooters met een uitstekende acceleratie buiten de lijn begunstigt. De Speedway 5 is een snelle elektrische scooter die op een meer gestroomlijnde manier is ontworpen dan sommige van de hierboven genoemde. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *