Waar zijn elektrische scooters illegaal?

Twee staten hebben momenteel elektrische scooters verboden om op straat te kunnen rijden. Deze staten zijn Pennsylvania en Delaware.

Waar zijn elektrische scooters illegaal?

Twee staten hebben momenteel elektrische scooters verboden om op straat te kunnen rijden. Deze staten zijn Pennsylvania en Delaware. In deze staten moet je met je e-scooter op het trottoir rijden. Staten als Michigan en Minnesota hebben een leeftijdsbeperking van 12 en hoger om op een elektrische scooter te rijden.

De meest voorkomende snelheidslimiet is 20 km/u, wat velen misschien niet verwachten, afkomstig van het gedeelde scootermodel waar scooters bijna universeel worden gereguleerd met topsnelheden van 10-15 mijl per uur. We weten dat lichtgewicht, elektrische voertuigen met micromobiliteit, waaronder scooters en fietsen, kleine bedrijfsactiviteiten en voetverkeer aanmoedigen. Elders zullen elektrische fietsen en scooters met gasondersteuning nog steeds illegaal zijn in Manhattan, maar de stad zal die bepaling uiteindelijk indien nodig kunnen negeren. Negen staten hebben rijbewijzen nodig om een elektrische scooter te besturen om enige orde in de chaos te produceren.

Elektrische scooters zijn straatlegaal in 38 Amerikaanse staten, terwijl nog eens tien staten ze niet straatlegaal hebben geacht. Zogenaamde elektrische fietsen met trapondersteuning en elektrische voertuigen die als bromfietsen werden geclassificeerd, zoals die gehuurd via Revel, waren al toegestaan. Vier van de staten - Californië, Colorado, Massachusetts en New York, staan scooters niet toe op snelwegen, snelwegen of wegen met beperkte toegang omdat de meeste scooters niet veilig genoeg snelheden kunnen bereiken om het verkeer bij te houden. De minimumleeftijd voor rijden met een elektrische scooter varieert van staat tot staat, hoewel de meest voorkomende leeftijd die in het land is overeengekomen 16 jaar en ouder is.

Volgens de wetgeving moeten scooterbedrijven samenwerken met DOT en leden van de gehandicaptengemeenschap om toegankelijke scooters te gebruiken. Wetgeving om elektrische fietsen en scooters te legaliseren werd in beide huizen met overweldigende tweeledige steun aangenomen, maar het werd vervolgens vastgelopen en werd uiteindelijk veto uitgesproken door de regering van New York. Verhuur elektrische scooters zijn sterk gereguleerd en hebben speciale toestemming om in bepaalde staten te opereren. Elektrische scooters zijn de afgelopen drie jaar van start gegaan in tientallen steden, waaronder San Francisco, Atlanta en Washington.

Om de sensatie te ervaren die ze bieden, uw ecologische voetafdruk te verkleinen en aan het verkeer te ontsnappen, kunt u ons vragen om een elektrische scooter te huren. Het antwoord is ja; echter, er zijn wetten voor elektrische scooters die u nog moet kennen en volgen, en elke staat heeft iets andere wetten waaraan u zich moet houden. De maximumsnelheid van 15 mijl per uur voor het besturen van een gemotoriseerde scooter gespecificeerd in sectie 22411 is van toepassing op het gebruik van een gemotoriseerde scooter op alle snelwegen, inclusief fietspaden, ongeacht een hogere snelheidslimiet die van toepassing is op de snelweg.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *