Welke elektrische scooter gebruikt vogel?

Simpel gezegd, Bird gebruikte eerst de Xiaomi M365 en voegde vervolgens de Ninebot-Segway ES2 toe voordat hij verder ging met op maat gemaakte scooters. Dus de Xiaomi M635 (die nu is vervangen door de Xiaomi 1S) is de scooter waar Bird het meest mee geassocieerd is.

Welke elektrische scooter gebruikt vogel?

Simpel gezegd, Bird gebruikte eerst de Xiaomi M365 en voegde vervolgens de Ninebot-Segway ES2 toe voordat hij verder ging met op maat gemaakte scooters. Dus de Xiaomi M635 (die nu is vervangen door de Xiaomi 1S) is de scooter waar Bird het meest mee geassocieerd is. Dit is een van de weinige scooters die door BIRD en Lime worden gebruikt en die niet door Segway is gemaakt. Dit model is afkomstig van een Chinese fabrikant genaamd Xiaomi en is populair in meerdere steden over de hele wereld.

Het verdient speciale vermelding omdat het de goedkoopste en ook de lichtste is. Dit is het scootermodel voor mensen die op trottoirs willen rondritsen en willen genieten van hun mobiliteit. Simpel gezegd, Bird begon met de Xiaomi M365, voegde vervolgens de Ninebot-Segway ES2 toe en ging vervolgens over op aangepaste scooters. Hierdoor is de Xiaomi M635 (die inmiddels is vervangen door de Xiaomi 1S) de scooter waarmee Bird het nauwst verbonden is.

Dit was de e-scooter, die in zwart-wit werd geleverd en een batterij in de basis had ingebouwd (waardoor de basis een paar centimeter diep was). Het frame op de Xiaomi 1S (en Essential) is hetzelfde. Bird daarentegen begon de Ninebot-Segway ES2 (of ES) op straat te verspreiden. De ES2 heeft een ondiepere basis doordat de batterij in de stuurpen zit.

Vogelscooters kunnen 15 mijl reizen op één batterij, terwijl Lime-scooters 20 mijl kunnen reizen met één lading. Het is de officiële naam voor de meeste elektrische scooters geproduceerd door Segway en bevat veel verschillende producten. Als je tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer elektrische scooters hebt gebruikt, ben je misschien op de hoogte van BIRD en Lime. Deze verhuurprogramma's zijn fantastisch, maar veel gebruikers realiseren zich dat het kosteneffectiever is om hun eigen elektrische scooter te kopen en willen dus weten welke e-scooters ze met Bird of een ander soortgelijk programma hebben gereden.

Als je op zoek bent naar een betaalbare elektrische scooter met een redelijk vermogen en voldoende bereik voor korte ritten door de stad, kan de Mi 1S een goede optie zijn. Spin beweert dat zijn nieuwe S-100T-scooters zijn gebouwd om verder te gaan dan wat de meeste scooterfabrikanten bieden op zijn robuuste varianten. De S-100T elektrische scooter is gebouwd als een ultra-robuuste scooter, wat essentieel is voor gedeelde voertuigen die veel op de weg worden gebruikt. Simpel gezegd, Lime gebruikte voornamelijk Ninebot-Segway ES2-scooters voordat hij overging op aangepaste scooters (ze zullen niet zeggen wie ze produceert, maar Ninebot is er waarschijnlijk bij betrokken, die ook de Xiaomi-scooters produceert).

Het bedrijf is van plan om in de zomer al zijn scooters van consumentenkwaliteit geleidelijk af te schaffen; Bird zegt dat het zijn Xiaomi M365-modellen zal blijven gebruiken voor maandelijkse persoonlijke verhuur, en dat het de Ninebot ES-scooters niet langer zal kopen. Dit is een eenvoudig te gebruiken elektrische kickstart scooter die zich onderscheidt door betaalbaar en opvouwbaar te zijn. Deze scooter is uitgerust met een krachtige motor van 800 watt waarmee de scooter tot 18 mijl per uur kan bereiken. Bedrijven als Lime en BIRD mogen alleen elektrische scooters zoals de Ninebot ES4 gebruiken, zodat iedereen snel kan leren hoe hij deze moet gebruiken.

BIRD begon met de veelgeprezen Mi M365 elektrische scooter en voegde de Segway Ninebot ES2 toe. Hoewel deze elektrische scooter een ouder model van de ES4 is, heeft hij nog steeds hetzelfde ontwerp en dezelfde specificaties, behalve de toegevoegde externe batterij.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *