Worden elektrische scooters legaal gemaakt?

Pennsylvania en Delaware staan elektrische scooters niet toe op de openbare weg, maar andere staten zullen dat wel doen - zolang een rijder zich aan de snelheidslimiet houdt. Vanaf vandaag zijn elektrische scooters nu officieel legaal, aangezien New York zich eindelijk bij andere steden in het hele land voegt om de transittrend te omarmen.

Worden elektrische scooters legaal gemaakt?

Pennsylvania en Delaware staan elektrische scooters niet toe op de openbare weg, maar andere staten zullen dat wel doen - zolang een rijder zich aan de snelheidslimiet houdt. Vanaf vandaag zijn elektrische scooters nu officieel legaal, aangezien New York zich eindelijk bij andere steden in het hele land voegt om de transittrend te omarmen. Nebraska heeft niet veel duidelijke wetten voor het gebruik van elektrische scooters en adviseert rijders om andere verkeersregels te volgen. Je kunt je e-scooter ook niet gebruiken op trottoirs in het zakendistrict, maar elektrische scooters met lage snelheid zijn toegestaan op de meeste trottoirs - zolang ze niet hoger zijn dan 10 km/u.

De wetten voor elektrische scooters in Minnesota en Michigan zijn minder restrictief, en de staten laten iedereen 12 jaar en te veel gebruiken. In Georgië zijn elektrische scooters legaal op fietspaden en rijstroken, dus gebruikers kunnen ze alleen op de openbare weg gebruiken als er geen rijstrook beschikbaar is. Volgens andere bepalingen in de overeenkomst worden elektrische scooters beperkt tot een maximale snelheid van 15 km/u en moeten rijders van 18 jaar of jonger een helm dragen. Wat je ook doet, het dragen van een helm garandeert je veiligheid, en naarmate elektrische scooters geavanceerder worden met hogere snelheden, is het raadzaam om jezelf de best mogelijke bescherming te bieden.

De stijging van het aantal elektrische scooters betekende dat maar weinig mensen zeker waren van de wettigheid, en rijders overbelden vaak de trottoirs, veroorzaakten meer verkeer en in sommige gevallen ongevallen. In dit bericht onthullen we alles wat je moet weten over wetten voor elektrische scooters, zodat je altijd kunt genieten van een veilige rit. Nu u de algemene wetten voor elektrische scooters begrijpt, is het tijd om de beperkingen en wettelijke vereisten van elke staat te verkennen. Zogenaamde elektrische fietsen met trapondersteuning en elektrische voertuigen die als bromfietsen werden geclassificeerd, zoals die gehuurd via Revel, waren al toegestaan.

Zoals u kunt zien, zijn er geen vaste wetten voor elektrische scooters voor de VS en zijn uw verplichtingen volledig afhankelijk van uw staat - en soms de woonplaats. Eerder was er veel verontwaardiging van de gemeenschap van immigrantenvoedselbezorgers van de staat, die vaak e-bikes of elektrische scooters gebruiken als hun primaire vervoersmiddel. In Montana zijn elektrische scooters legaal op de openbare weg, maar rijders moeten andere weggebruikers ervan op de hoogte stellen of ze ze willen passeren. U kunt op een elektrische scooter rijden op trottoirs, fietspaden en openbare weg, zolang deze minder dan 100 pond weegt en een maximumsnelheid van 32 km/u heeft.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *