Wie produceert een elektrische scooter?

Ola was in oktober begonnen met de proefproductie van zijn assortiment elektrische scooters in Future Factory in Krishnagiri in het district Hosur in Tamil Nadu. De reguliere productie begon in de maand december.

Wie produceert een elektrische scooter?

Ola was in oktober begonnen met de proefproductie van zijn assortiment elektrische scooters in Future Factory in Krishnagiri in het district Hosur in Tamil Nadu. De reguliere productie begon in de maand december. Met een productiecapaciteit van 10 miljoen stuks per jaar beweert OLA Electric Mobility de grootste elektrische tweewielerfabriek ter wereld te zijn. Ola's enorme FutureFactory, die eerder dit jaar in een wervelwind werd gebouwd, zou zijn ontworpen voor een jaarlijkse productiesnelheid van 2 miljoen elektrische scooters.

Het ambitieuze bedrijf bouwde een uitgestrekte megafabriek die is ontworpen om aan de stijgende vraag naar zijn scooters te voldoen, met de bedoeling 2 miljoen elektrische scooters per jaar te produceren. Future Factory, zoals de fabriek in Krishnagiri wordt genoemd, heeft bijna 4.000 eenheden elektrische scooters opgestapeld. De eerste leveringen van elektrische scooters kwamen ongeveer een maand achter op schema, wat aangeeft dat de productie al langzaam van start ging. Muzikanten speelden en confetti regende neer toen houders van vroege reserveringen hun nieuwe elektrische scooters ontvingen.

Maar ondanks de start van de leveringen van zijn elektrische scooters eerder deze maand, is het nog niet helemaal verlopen in de fabriek. Het bedrijf haalde de krantenkoppen toen CEO Bhavish Aggarwal aankondigde dat Ola begin volgend jaar elektrische scooters naar de VS zou gaan verzenden. Ola Electric heeft de productie van scooters in de Krishnagiri-fabriek in Tamil Nadu bijna een week opgeschort, meldde The Economic Times (ET) vrijdag onder vermelding van naamloze bronnen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *