Waarom vliegt een elektrische scooter in brand?

Elektrische scooters waren relatief berucht omdat ze in brand vlogen, vanwege slecht geproduceerde lithiumbatterijen. Dit probleem is de afgelopen jaren opgelost, waardoor het risico dat een e-scooter in brand vliegt aanzienlijk is verminderd.

Waarom vliegt een elektrische scooter in brand?

Elektrische scooters waren relatief berucht omdat ze in brand vlogen, vanwege slecht geproduceerde lithiumbatterijen. Dit probleem is de afgelopen jaren opgelost, waardoor het risico dat een e-scooter in brand vliegt aanzienlijk is verminderd. Een van de belangrijkste oorzaken van branden op e-scooters zijn batterijstoringen. Het catastrofale verlies van een onderdeel van een batterij of batterijcel kan brand veroorzaken.

De belangrijkste reden waarom een elektrische scooter in brand vliegt, is het haasten van de voertuigen. Veel fabrikanten van elektrische tweewielers haasten zich om de markt te veroveren. En deze haast zou nu een goede tijd kunnen bieden die wordt besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Aangezien de meeste branden van elektrische scooters het gevolg zijn van storingen in lithium-ionbatterijen, raden experts aan om veiligere opslagsystemen Door uw elektrische scooter en al zijn componenten, inclusief de vervangende oplader, bij de fabrikant aan te schaffen, krijgt u producten van topkwaliteit.

Hoewel tests zijn ontworpen om te beoordelen hoeveel temperatuur een batterij kan weerstaan, weet niemand echt of de meeste lithium-ionbatterijen van elektrische scooters dergelijke tests ondergaan. De risico's van een elektrische scooter die in brand vliegt of explodeert, net als andere apparaten die worden aangedreven door een batterij, blijven een realiteit. Als dit niet gebeurt, is er nog steeds een mogelijkheid dat een elektrische scooter ontbrandt of explodeert wanneer deze wordt opgeladen, bereden of opgeslagen in huis. We zullen ook ingaan op het probleem van batterijstoringen, aangezien dit is waar de meeste branden van elektrische scooters ontstaan.

Om te voorkomen dat uw elektrische scooter in brand barst, moet u eerst begrijpen waarom dit in de eerste plaats kan gebeuren. Aan de andere kant zijn deze scooterbatterijen verantwoordelijk geweest voor de overgrote meerderheid van de tragische scooterbranden. Volgens Sohinder Gill, CEO van Hero Electric en directeur-generaal van de Society of Manufacturers of Electric Vehicles, zou een reden voor dergelijke branden kunnen zijn dat sommige nieuwere spelers hun voertuigen met spoed naar de markt hebben gebracht zonder de juiste tijd aan R% 26D te besteden. Een brand in een appartement in Harlem begin woensdag aangewakkerd door de lithium-ionbatterij van een elektrische fiets of scooter doodde een 5-jarig meisje en een 36-jarige vrouw en liet de vader van het kind in kritieke toestand achter, zeiden de politie en brandweerlieden.

Kortom, er zijn risico's dat een elektrische scooter in brand vliegt, net als elk ander apparaat dat wordt aangedreven door een batterij.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *