Zijn elektrische scooters veilig?

Uit het nieuwe rapport is gebleken dat elektrische scooters een incidentpercentage hebben van 0, 66 botsingen voor elke miljoen afgelegde kilometers, vijf keer lager dan fietsen, met 3, 33 botsingen per miljoen afgelegde mijl. Motorrijders lopen nog meer risico op ongevallen met een incidentpercentage van 5.88 - negen keer erger dan e-scooters.

Zijn elektrische scooters veilig?

Uit het nieuwe rapport is gebleken dat elektrische scooters een incidentpercentage hebben van 0, 66 botsingen voor elke miljoen afgelegde kilometers, vijf keer lager dan fietsen, met 3, 33 botsingen per miljoen afgelegde mijl. Motorrijders lopen nog meer risico op ongevallen met een incidentpercentage van 5.88 - negen keer erger dan e-scooters. Elektrische scooters zijn veilig om te rijden, als u weet wat u moet controleren voordat u gaat rijden om een ongeval te voorkomen (en een helm te dragen). Het helpt ook als je bekend bent met rijden voordat je op een gedeelde scooter springt, wat de focus is van de meeste ongevalsgerelateerde onderzoeken.

Laten we de olifant in de kamer rechts van de vleermuis aanspreken, Elektrische scooters zijn veilig, periode. Waarschijnlijk niet zo veel, Met de toenemende populariteit van elektrische scooters, en in het bijzonder deelscooters, waren er enkele ongelukken die de elektrische scooter als een gevaarlijk voertuig wezen. Er werd niet veel gezegd over de ruiter. Er is geen voertuig dat veilig is in de handen van een gedachteloze en roekeloze piloot.

Waar en hoe je rit, bij welke snelheden en de veiligheidsuitrusting (of het ontbreken daarvan), is wat dingen gevaarlijk maakt. Wie zou er tegenwoordig zonder helm gaan skiën of snowboarden? Waarom zou je op een elektrische scooter rijden zonder een scooter? Behandel de elektrische scooter en uzelf en andere weggebruikers met respect en hij is net zo veilig als elk ander voertuig. Goed leren rijden en uw evenwicht bewaren tijdens het remmen is de sleutel tot het besturen van uw e-scooter. De elektrische scooter is een fenomenaal milieuvriendelijk, economisch transportmiddel.

Het is hier om te blijven, dus laten we eraan wennen en leren hoe we veilig kunnen rijden. Zijn elektrische scooters veilig? Dat kunnen ze zijn, maar alleen als ze goed gebouwd zijn, bepaalde belangrijke veiligheidsvoorzieningen hebben, goed onderhouden zijn en vooral goed worden gereden. Er zijn statistieken die aantonen dat ongevallen met elektrische scooters vaker voorkomen op de uren van de dag dat mensen graag naar de tralies gaan. De meeste elektrische scooters worden geleverd met een hoorbaar waarschuwingsapparaat, ofwel een elektronische claxon of mechanische bel.

Gegevens over het delen van scooters waren ongetwijfeld de best beschikbare bron, maar het vertelt ons minder dan je zou denken over elektrische scooters in het algemeen. De belangrijkste veiligheidstips voor elektrische scooters zijn echter altijd de helm en zoveel andere lichaamsbescherming als u wilt beschermen. Ik geloof dat er veel verwondingen aan elektrische scooters optreden omdat nieuwe rijders (vooral first-timers) aannemen dat ze in wezen als een fiets zullen omgaan. Uit die studie bleek dat scooterblessures vaker voorkomen dan verwondingen aan fietsen of voetgangers en dat 40,2 procent van de scooterverwondingen hoofdletsel was.

In sommige delen van de Verenigde Staten vereist de wetgeving dat scooterers een rijbewijs, verzekering en voertuigregistratie hebben, waardoor de scooter wordt vergeleken met een auto, terwijl sommige staten scooterspecifieke statuten hebben opgesteld. Veel elektrische scooters hebben ingebouwde verlichting, maar als de jouwe alleen reflectoren of een achterlicht heeft, investeer dan in een fatsoenlijke set die is ontworpen voor fietsen. De meeste elektrische scooters hebben niet genoeg lichten om effectief te kunnen zien en gezien te worden op de weg als het buiten donker is. Schijfremsloten, die het wiel vergrendelen om te voorkomen dat de scooter wegrolt, zijn niet effectief als u de scooter in een voertuig kunt tillen.

Houd er rekening mee dat het gebruik van een elektronisch slot werkt wanneer het vergrendelde voertuig niet kan worden meegesleept, en de meeste elektrische scooters dat wel kunnen zijn. Net als autorijden, moet je verkeerspatronen begrijpen, je eigen snelheid en traject, en hoe je die kunt samenvoegen tijdens het rijden op een elektrische scooter om veilig te blijven en dat komt met ervaring. Het gebruik van een helm kan ook het risico op hoofd- en hersenletsel verminderen in het geval van een crash met een dockless elektrische scooter. We zullen ook enkele statistieken bespreken die aantonen hoe onervarenheid de oorzaak is van de meeste ongevallen, en geven u een overzicht van de wetten voor elektrische scooters.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *