Waar zijn elektrische scooters in Londen?

Lime e-scooters zijn nu te huur in deelnemende stadsdelen en particuliere landontwikkelingen in Londen. U kunt meer te weten komen over de proef, inclusief een bijgewerkte lijst van deelnemende stadsdelen, op de website van Transport for London.

Waar zijn elektrische scooters in Londen?

Lime e-scooters zijn nu te huur in deelnemende stadsdelen en particuliere landontwikkelingen in Londen. U kunt meer te weten komen over de proef, inclusief een bijgewerkte lijst van deelnemende stadsdelen, op de website van Transport for London. Sommige e-scooters zijn legaal te gebruiken op de openbare weg en op openbare plaatsen, maar alleen in delen van Londen. Scoot biedt niet alleen snelle elektrische scooteropties aan hun rijders, maar ook enkele van de beste bromfietsen.

Of je nu op zoek bent naar een manier om aan het werk te gaan in Oslo, in de klas, of gewoon wat frisse lucht nodig hebt, Bird biedt enkele van de beste elektrische scooters voor volwassenen. Momenteel verkrijgbaar in meer dan vijftig steden Lime is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste elektrische scooters voor volwassenen, zowel voor het milieu als voor de lol, gemakkelijke mobiliteit. Winkelen met Electric Scooters London betekent zeer vriendelijke en snelle lokale ondersteuning binnen het Verenigd Koninkrijk. Hoewel je Lyft misschien kent als een rideshare- en taxiservice in Oslo, biedt Lyft ook elektrische scooters als de nieuwste, betaalbare en leuke manier om te komen waar je heen gaat.

Verhuur elektrische scooters (e-scooters) zijn de enige manier om legaal op een e-scooter te rijden op de openbare weg of op andere openbare plaatsen in Londen - en zelfs dit is beperkt tot specifieke stadsdelen. Een verkeersorder stelt ons in staat om het gebruik van elektrische scooters op TfL-fietspaden binnen de deelnemende stadsdelen toe te staan. Verspil met Jump geen tijd meer met wachten op een bus of verstrikt raken in het verkeer, laat Jump elektrische scooters je gemakkelijk naar je bestemming brengen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *