Welke elektrische scooter moet ik kopen?

Deze uitgebreide gids is de ultieme bron voor het kopen van een elektrische scooter. Lees meer over prijspunten, functies en tools om te helpen bij het kopen van onderzoek, binnenlands · Direct uit China · Door het publiek gefinancierde campagnes.

Welke elektrische scooter moet ik kopen?

Deze uitgebreide gids is de ultieme bron voor het kopen van een elektrische scooter. Lees meer over prijspunten, functies en tools om te helpen bij het kopen van onderzoek, binnenlands · Direct uit China · Door het publiek gefinancierde campagnes. T3 wordt ondersteund door zijn publiek. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een affiliate commissie verdienen.

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen. Perfect voor woon-werkverkeer in de stad, deze e-scooter wordt geleverd met alles erop en eraan, van een batterijduur die je tot 25 mijl reizen en een behoorlijke maximale snelheid van 18,6 mijl per uur geeft, tot een LED-dashboard, drie snelheidsmodi, app-ondersteuning en zelfs cruise control. Het heeft een heuvelkwaliteit van 20%, waardoor het ideaal is voor gebruik in steden met gemengd terrein, en een IPX5-waterbestendigheidsclassificatie, waardoor het ideaal is voor spatten en lichte regen. En hoewel het niet bepaald de lichtste is die er is, is het gemakkelijk op te vouwen en op te bergen.

Lees onze volledige Segway Ninebot MAX G30LP review. Deze slanke e-scooter weegt minder dan 30 pond en kan een respectabele 18 mijl rijden met één lading. Het is ook vrij snel van het doel, met een maximum van 20 km/u - wat beter is dan de meeste modellen in zijn prijsklasse. Zoals we ontdekten in onze volledige TurboAnt M10 review, voelt de scooter stevig aan in gebruik en dankzij de luchtbanden van 10 inch vaart hij ook vrij soepel.

Deze elektrische scooter is ontworpen om extreem draagbaar te zijn en is slechts 23,2 pond - een van de lichtste die er zijn - en heeft een prachtig vormgegeven vouwsysteem dat hem tot slechts 8,7 inch dik maakt. De Mi 3 bevat regeneratief remmen en vrijloop om het bereik te vergroten, samen met een combinatie van dubbele schijfremmen en EAB's om je sneller tot stilstand te brengen. De luchtgevulde 8,5-inch banden zorgen voor een soepele rit en een nieuw beugelontwerp zorgt voor snel vouwen zodat je hem kunt oppakken. De Yadea KS5 Pro is een gigant van een scooter, met een hoog stuur, een 7-inch brede voetplaat en een gewicht van 46 pond.

Dit is eigenlijk geweldig als je van plan bent hem onderweg te gebruiken, omdat het een stuk veiliger aanvoelt dan sommige van de meer miniatuurmodellen. Het andere goede aan zijn gewicht is dat het betekent dat het een grote batterij en motor heeft, die respectievelijk een bereik van 37 mijl en een topsnelheid van 21,8 km/u leveren. Het komt ook snel op snelheid, zodat je niet het gevoel hebt dat je het verkeer vanaf de lichten tegenhoudt. In feite zou je er wat van het doel kunnen verslaan.

De topsnelheid is slechts 15 km/u en de beoordeling van heuvelkwaliteit is 14%, dus we zouden er niet op rekenen als je in een heuvelachtige stad woont. Voor redelijk vlakke plaatsen is het echter meer dan aan de taak, vooral als je in staten woont waar de snelheidslimiet voor gemotoriseerde scooters 15 km/u is, zoals Californië bijvoorbeeld. Een ander voordeel dat het vermelden waard is, is dat het verrassend licht is. Toegegeven, het heeft een kleinere batterij, maar meestal kosten lichtere scooters meer.

Deze is maar iets meer dan 27 pond. Combineer dat met zijn opvouwbaarheid, en je kunt deze zeker zonder gedoe meenemen naar kantoor. Lang woon-werkverkeer op staande e-scooters is niet bepaald ieders kopje thee. Maar als het van jou is - of als je gewoon niet de moeite kunt nemen om elke dag op te laden - dan zul je het bereik van 30 mijl van de Turboant X7 Pro elektrische scooter per lading waarderen.

Het is misschien niet de scooter met het langste bereik die er is, maar hij is zeker in de buurt van de top van de stapel. Het krijgt onze stem omdat het ook de prijs laag houdt - voor vergelijkbaar geld als veel van het mid-range aanbod hier biedt het dat indrukwekkende bereik bovenop een topsnelheid van 20 mph en een gewicht van 33 pond. Het is moeilijk om die prijs-prestatieverhouding te verslaan. Het is allemaal te danken aan die 10 Ah-batterij, die trouwens verwijderbaar is.

Dus als je echt slecht bent in het onthouden om op te laden, kun je betalen voor een andere en alleen in het weekend opladen als je het huis niet hoeft te verlaten. In de meeste gevallen zijn die vier bovengenoemde functies wat u prioriteit zou willen geven. Veel e-scooters bieden een bereik of batterijduur van maximaal 18 tot 25 mijl, wat meer dan genoeg is voor dagelijks woon-werkverkeer, laat staan snelle boodschappen. Als uw kantoor meer dan 24 mijl van uw huis ligt, kunt u toch beter de auto of de trein nemen.

Er zijn echter ook nogal wat elektrische scooters die slechts een bereik van 10 mijl of minder bieden - kies er alleen voor als je lang genoeg kunt opladen op je eerste bestemming of als je van plan bent deze alleen voor korte ritten te gebruiken. Wat snelheid betreft, bieden elektrische scooters voor volwassenen een topsnelheid van overal van 15 km/u tot 80 km/u. Hoewel je eerste instinct misschien is om degene met het hoogste nummer te krijgen, wil je eerst controleren hoe snel je hem op de weg kunt nemen. De federale wet stelt dat gemotoriseerde fietsen en scooters slechts 40 km/u kunnen rijden, en elke staat en sommige steden stellen ook hun eigen grenzen.

In Californië mogen e-scooters bijvoorbeeld alleen met 15 km/u rijden, zelfs op wegen van 40 km/u. Maar als u van plan bent om het mee te nemen tijdens het reizen, kan het hebben van een hogere topsnelheidslimiet u op de lange termijn ten goede komen. Houd er wel rekening mee dat je er meer voor betaalt. Denk ook aan het gewicht en de draagbaarheid van een e-scooter.

Veel van de beste elektrische scooters in de VS zijn opvouwbaar voor eenvoudiger transport en opslag. Dit is zeker handig wanneer je het in je kantoor moet meenemen voor bewaring, als je trappen moet beklimmen, of als er geen fietsenrek bij de hand is om hem aan vast te ketenen. Deze scooters zullen echter nooit erg licht zijn, ondanks hun minimalistische voetafdruk. De meeste e-scooters voor volwassenen zijn 30 pond of meer.

Er zijn er enkele die minder dan 25 pond zijn, maar ze zullen ook iets duurder zijn. De Medion Erazer Beast X30 gaming-laptop is het overwegen waard T3's verzameling van de beste onderwatercamera's die momenteel te koop zijn T3 maakt deel uit van Future US Inc, een internationale mediagroep en toonaangevende digitale uitgever. Als u probeert te beslissen welke elektrische scooter u wilt kopen, is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke omstandigheden. Elektrische scooters zijn verkrijgbaar in een breed scala van verschillende maten, en de juiste keuze voor u hangt af van waar u het voor wilt gebruiken.

Elektrische scootermotoren worden gemeten in watt. Ze beginnen bij 200 watt en nemen toe tot meer dan 5000 watt. De grootte van de motor van een scooter is belangrijk omdat het in feite bepaalt hoeveel vermogen de scooter heeft. Dit beïnvloedt het vermogen om te versnellen en heuvels op te klimmen.

250 watt is bijvoorbeeld meestal voldoende om over vlakke grond te reizen. Maar u moet streven naar een krachtigere motor als u van plan bent regelmatig heuvels op te gaan. Alle scooters hebben een geadverteerd assortiment. Dit is de afstand die een scooter kan afleggen met een enkele lading.

Hoe verder je van plan bent te rijden, hoe hoger de actieradius die je nodig hebt. Je moet ook streven naar een hoger bereik dan je verwacht te gebruiken. Het bereik van een scooter is gebaseerd op de afgelegde afstand over een vlakke ondergrond. Het gaat er ook van uit dat de batterij volledig is opgeladen.

Veel elektrische scooters beginnen minder stroom vast te houden naarmate je ze langer bezit. Alle scooters hebben een maximale snelheid. Dit is meestal ongeveer 15 km/u en is snel genoeg voor de meeste doeleinden. Als u in een stad reist, zult u waarschijnlijk veel tijd besteden aan langzamer rijden dan dat.

Het is mogelijk om meer geld uit te geven en een scooter te kopen die tot 40 km/u gaat. Maar hogere snelheden zijn meestal niet praktisch. De meeste gebieden hebben een snelheidslimiet voor scooters, en hoe sneller je gaat, hoe gemakkelijker het is om eraf te vallen. Elektrische scooters dragen slechts een bepaald gewicht.

Dit is meestal tussen de 100 en 120 kg. Als je meer weegt dan dit, is het belangrijk om een scooter met een hogere limiet te kiezen. Het is mogelijk om op een scooter te rijden, ongeacht wat je weegt, maar het wordt niet aanbevolen om de limiet te overschrijden. Een overbelaste scooter haalt niet de hoogste snelheden, accelereert niet goed en kan moeite hebben met breken.

Scooters hebben stevige of luchtbanden. Luchtbanden of luchtgevulde banden zijn superieur omdat ze een betere schokabsorptie bieden tegen de grond. Dit maakt de scooter comfortabeler om te rijden en gemakkelijker te besturen. Het is belangrijk op te merken dat luchtbanden regelmatig onderhoud vereisen en dat sommige versies gemakkelijk te doorboren zijn.

Stevige (of airless banden) hebben minder onderhoud nodig en zijn daarom populair bij mensen die een scooter willen die altijd klaar is voor gebruik. Het probleem met massieve banden is dat ze geen schokabsorptie bieden en daarom niet comfortabel zijn om op oneffen oppervlakken te rijden. Veel elektrische scooters hebben vering aan de voor-, achterkant of beide wielen. Ophanging is belangrijk als u van plan bent om over veel ruw terrein te rijden.

Het is ook handig om over lange afstanden te rijden, omdat het het gebruik van een scooter comfortabeler maakt. Ophanging is niet strikt noodzakelijk omdat luchtbanden van hoge kwaliteit dezelfde rol kunnen vervullen. Sommige elektrische scooters zijn aanzienlijk zwaarder dan andere. Dit is voor sommige doeleinden grotendeels niet relevant.

Maar als u van plan bent een scooter met u mee te nemen, is het een goed idee om iets lichts te zoeken. Het is vermeldenswaard dat de snelste scooters met de grootste actieradius daardoor zwaarder zijn. Om de scooter te stoppen, gebruikt u gewoon de elektrische ABS rem of oefent u een beetje druk uit op de achterspoilerrem voor die steile heuvels. Je wilt ook een scooter met een versterkte vouwklem - Als je een elektrische scooter koopt, verwacht je vrijwel zeker dat je de stuurbuis op en neer vouwt.

Samen met een sterke garantie is toegewijde en responsieve klantenondersteuning een uitstekend voordeel bij de aankoop van een elektrische scooter. Koop een elektrische scooter, doe afstand van je zuurverdiende geld - het laatste dat je wilt doen, is proberen een defecte scooter terug te sturen naar waar je hem vandaan hebt gebracht. Om het bereik aan te vullen, is de scooter uitgerust met een enkele motor van 1000 W die de scooter naar een maximale snelheid van 30,5 km/u stuwt en in 3,8 seconden 15 km/u bereikt. Een kwaliteitsremsysteem is essentieel om veilig en onder controle te blijven tijdens het rijden op een elektrische scooter.

Elektrische scooters zijn vijf keer sneller dan te voet en zijn ook extreem goedkoop om te rijden, waardoor ze de ideale reismethode zijn voor korte afstanden. Hoewel de meeste elektrische scooters geen regelmatig onderhoud nodig hebben aan de meeste onderdelen, hebt u misschien wat aan uw banden of bepaalde bouten nodig. In werkelijkheid is het echter waarschijnlijk moeilijker om uw volgende laptop of tv te kiezen dan het kiezen van de beste elektrische scooter voor persoonlijk gebruik. Je kunt voelen hoe stabiel de scooter is, zelfs in topprestaties, en je kunt ook geweldige bochten maken op deze scooter.

Dus hoewel de Inokim Ox Super comfortabel high-end is, krijg je in ruil daarvoor een van de meest capabele elektrische scooters op de markt. Het is de meest flitsende elektrische scooter die we hebben getest - hij ziet er onberispelijk uit, met een geweldige en samenhangende bouwkwaliteit die hem zeer wenselijk maakt. Door rijders langs voetgangers en langzaam bewegend verkeer te laten ritsen, zijn elektrische scooters draagbaar, veelzijdig en gewoon ronduit leuk. De scooter heeft ook de hoogste gewichtslimiet voor de rijder op een enkele motorscooter met 353 lbs, wat hem behoorlijk accommoderend maakt.

De meeste goedkope elektrische scooters (£200 - £400) hebben over het algemeen topsnelheden van ongeveer 15 km/u - 20 km/u. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *