Waar kan ik een elektrische scooter opladen?

Zoek de laadpaal op uw scooter en sluit de oplader aan. De oplaadpoort bevindt zich meestal in de basis van de scooter.

Waar kan ik een elektrische scooter opladen?

Zoek de laadpaal op uw scooter en sluit de oplader aan. De oplaadpoort bevindt zich meestal in de basis van de scooter. Zodra je het hebt gevonden, sluit je hem aan. Als er staat dat u de oplader eerst in de scooter moet aansluiten en vervolgens in het stopcontact, doe dan wat de handleiding zegt.

Tenzij anders aangegeven in de handleiding, steek de oplader eerst in het stopcontact voordat u de scooter aansluit. Dit is de veiligste gok om de oplader en de uitgangscondensatoren te beschermen. Plaats uw oplader op de rand, onbedekt, op een niet-ontvlambaar oppervlak dat voldoende luchtstroom krijgt. Hopelijk geeft dit bericht je een goed idee van hoe je de batterij van een elektrische scooter op de juiste manier oplaadt en waarom dit belangrijk is.

Het is geen geheim dat e-scooters een investering zijn, en als u voor uw scooters zorgt, zult u veel gebruik maken en genieten van alle voordelen die deze elektrische mobiliteitsapparaten bieden. Het opladen van een elektrische scooter kan niet eenvoudiger. Het enige dat u hoeft te doen, is de oplader aansluiten en vervolgens aansluiten op uw elektrische scooter. De oplaadpoort van uw scooter is meestal verborgen onder een rubberen hoes om het stopcontact te beschermen tegen stof, water en andere onzuiverheden.

Het opladen van de scooters is ook eenvoudig - je laadt ze op in een standaard stopcontact met behulp van de laders die Bird en Lime je hebben gegeven. Ze zien eruit als laptopladers. Het duurt ongeveer 4 tot 5 uur om een scooter op te laden van 0% tot 100% batterij. Het leuke is dat de opladers voor Bird en Lime op elkaar werken, zodat je ze onderling uitwisselbaar kunt gebruiken tussen elk merk scooter.

Als je je aanmeldt als oplader voor beide bedrijven, heb je een groot aantal laders om te gebruiken. Sommige mensen besluiten om laders van een andere fabrikant of universele opladers te gebruiken, maar het gebruik van de opgegeven oplader kan ervoor zorgen dat u de elektrische scooter of batterij niet beschadigt. De meeste elektrische scooters hebben een functie waarmee u deze kunt uitschakelen en het laadproces kunt volgen. Deze betaling is afhankelijk van hoe lang het geleden is dat de scooter is opgeladen en wanneer de scooter beschikbaar kwam.

Wanneer uw scooter volledig is opgeladen, koppelt u eerst de oplaadkop los van de oplaadpoort van de scooter en haalt u vervolgens de oplader uit het stopcontact. Een niet-geadverteerd voordeel van het opladen van scooters is dat je hiermee in feite gratis op scooters kunt rijden. Een batterij van een elektrische scooter gaat 300 tot 500 cycli mee of 3.000 mijl tot 25.000 mijl bereik voordat hij een aanzienlijke capaciteit verliest. Als u een elektrische scooter heeft met een hogere autonomie van de batterij, zal dit waarschijnlijk meer tijd kosten, zelfs tot 4 uur op sommige modellen.

We zullen kijken naar de kosten van het opladen en hoe voordelig de elektrische scooter is in vergelijking met auto's en motorfietsen in termen van prijs. Het probleem is het bouwen van een circuit dat het omzet in een standaard stopcontact waarin je de elektrische scooter kunt aansluiten. Zoals je kunt zien, betalen de scooters verschillende bedragen op basis van hoe lang het geleden is dat de scooter voor het laatst is opgeladen. De meeste kleinere scooterladers zijn 1 A tot 2 A, terwijl grotere scooters (of dubbele opladers) 2,5 A tot 5,0 A zijn.

Veel mensen stoppen hun elektrische scooter in de kofferbak van de auto om steden snel en gemakkelijk te bezoeken. Zo weet je precies hoeveel elektriciteit (vermogen, gemeten in Watt) nodig is om je scooter op te laden. Als je een gedetailleerde lijst met oplaadtijden nodig hebt, bekijk dan het gedetailleerde bericht hier, of bekijk de oplaadtijdcalculator voor elektrische scooters. Je zou kunnen denken dat je elektrische scooter voorgoed klaar is als je batterij leeg is en je oplader niet werkt, maar dat is niet zo.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *