Kan een elektrische scooter in een vliegtuig gaan?

Zoals je zou verwachten, is het niet of niet helemaal, maar het korte antwoord is nee, je kunt de meeste opvouwbare elektrische scooters voor volwassenen niet meenemen in handbagage of ingecheckte bagage, tenzij ze specifiek zijn aangewezen als mobiliteitshulpmiddel. Bijna alle luchtvaartmaatschappijen laten elektrische rolstoelen en scootmobielen toe aan boord.

Kan een elektrische scooter in een vliegtuig gaan?

Zoals je zou verwachten, is het niet of niet helemaal, maar het korte antwoord is nee, je kunt de meeste opvouwbare elektrische scooters voor volwassenen niet meenemen in handbagage of ingecheckte bagage, tenzij ze specifiek zijn aangewezen als mobiliteitshulpmiddel. Bijna alle luchtvaartmaatschappijen laten elektrische rolstoelen en scootmobielen toe aan boord. Voor die apparaten is de limiet voor de batterij maximaal 300 wattuur. Sommige beperken echter het totale aantal van die apparaten dat ze in één vlucht kunnen hebben, vaak twee.

Bovendien zijn die gereserveerd voor mensen met echte mobiliteitsbehoeften. U mag ze meenemen in uw handbagage en niet in uw ingecheckte bagage. Bovendien kunt u twee batterijen per passagier meenemen. Ja, u kunt een elektrische scooter meenemen aan boord van het vliegtuig.

Maar u moet ook de Federal Aviation Administration en de voorschriften van de luchtvaartmaatschappij volgen. Wat u moet weten, is dat luchtvaartmaatschappijen strikte regels hebben voor het vervoeren van bepaalde items. Het meenemen van een elektrische scooter in een vliegtuig is geen probleem, maar ambtenaren van luchtvaartmaatschappijen moeten van tevoren worden geïnformeerd. Het is noodzakelijk om de luchtvaartmaatschappijen twee weken voor de datum van het instappen van het vliegticket op de hoogte te stellen.

De luchtvaartmaatschappij is verantwoordelijk voor de veiligheid van haar passagiers, aangezien de batterij van een scooter gevaarlijk kan blijken te zijn. De luchtvaartmaatschappijen moeten dus vooraf het model, het batterijgewicht en het batterijtype van de scooter kennen. De United Airlines staat alle soorten door luchtvaartmaatschappijen goedgekeurde scootmobielen en elektrische scooters toe, inclusief opvouwbare, inklapbare scooters die minder dan 40 pond kunnen wegen wanneer ze volledig zijn gemonteerd. Als je een elektrische scooter met batterij bij je hebt, zorg er dan voor dat je deze op de juiste manier bij je hebt.

Wat u moet weten, is dat er, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, een beperkt aantal elektrische scooters aan boord kan zijn. Als u precies wilt weten welke modellen zijn toegestaan, door welke luchtvaartmaatschappijen precies en welke van die modellen de beste zijn, bekijk dan de gids over door luchtvaartmaatschappijen goedgekeurde elektrische scooters. Als je je elektrische scooter mee mag nemen, kijk dan of je hem in een specifieke tas moet dragen of welke maat je hem moet opvouwen om te worden vervoerd. Tegenwoordig maken bedrijven echter elektrische scooters met deze vermogenslimiet met het oog op reizen, dus het zou minder een probleem moeten zijn dan in het verleden.

Er zijn bepaalde elektrische scooters die zijn toegestaan op binnenlandse vluchten en bepaalde manieren waarop u ze in het vliegtuig kunt meenemen, met inachtneming van de lokale wetten en de voorwaarden die door luchtvaartmaatschappijen zijn gesteld. Als u boven de door uw luchtvaartmaatschappij vastgestelde zakmaat gaat, komt u in de positie dat u waarschijnlijk extra kosten oploopt of weigert om uw elektrische scooter mee te nemen in een vliegtuig. Tenzij je verhuist of langer blijft, is het veel beter om zonder je elektrische scooter te reizen. Southwest staat hoverboards niet toe, en aangezien elektrische scooters nog grotere batterijen hebben, zullen ze waarschijnlijk ook niet worden toegestaan.

Maar vergeet niet dat dit alleen voor de luchtvaartmaatschappijen is die u toestaan uw elektrische scooter mee te nemen aan boord. Terwijl ik onderzocht of ik mijn elektrische scooter in het vliegtuig kon nemen, realiseerde ik me dat er verschillende normen zijn gesteld door de FAA waaraan moet worden voldaan. Als uw luchtvaartmaatschappij geen elektrische scooters voor kinderen aan boord toestaat, heeft u altijd de mogelijkheid om er een te huren op uw reisbestemming. Als u uw elektrische scooter moet verplaatsen en u kunt geen geschikte luchtvaartmaatschappij vinden, kunt u deze het beste met een vrachtvliegtuig of met een bezorgdienst verzenden.

Zoek gewoon vooraf informatie op en houd de luchtvaartmaatschappijen op de hoogte van de elektrische scooter die u van plan bent te vervoeren, zodat als u extra kosten moet betalen, u er van tevoren op voorbereid bent.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *