Waar is een elektrische scooterfabriek?

Ola Electric Mobility is een Indiase fabrikant van elektrische tweewielers, gevestigd in Bengaluru. De fabriek is gevestigd in Krishnagiri, Tamil Nadu, India.

Waar is een elektrische scooterfabriek?

Ola Electric Mobility is een Indiase fabrikant van elektrische tweewielers, gevestigd in Bengaluru. De fabriek is gevestigd in Krishnagiri, Tamil Nadu, India. Ola was in oktober begonnen met de proefproductie van zijn assortiment elektrische scooters in Future Factory in Krishnagiri in het district Hosur in Tamil Nadu. De reguliere productie begon in de maand december.

Hier is een kijkje in Ola's Future-fabriek in het district Krishnagiri in Tamil Nadu. Verspreid over 500 hectare land in de stad Pochampalli, werd de eerste fase van de fabriek gebouwd in 11 maanden. Zaterdag zei Ola-oprichter en CEO Bhavish Aggarwal dat Ola Electric is begonnen met het testen van een autonoom voertuig dat over ongeveer twee jaar op de wereldmarkt zal worden gelanceerd. In juni was Ola Electric naar de vierde positie geglipt op het gebied van registraties van elektrische voertuigen, slechts enkele maanden na het bereiken van de toppositie, volgens het Vahan-dashboard van de overheid.

Future Factory, zoals de fabriek in Krishnagiri wordt genoemd, heeft bijna 4.000 eenheden elektrische scooters opgestapeld. Ola Electric heeft de productie van scooters in de Krishnagiri-fabriek in Tamil Nadu bijna een week opgeschort, meldde The Economic Times (ET) vrijdag onder vermelding van naamloze bronnen. Sindsdien worstelt het bedrijf met een reeks problemen, waaronder vertraagde leveringen en defecte scooters met verschillende problemen met betrekking tot de kwaliteit, levering en service na verkoop van zijn scooters.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *