Welke elektrische scooter?

Segway Ninebot Kickscooter Max · 4.Apollo City · 5, Unagi Model One elektrisch. Hoewel het meer dan 40 pond zwaarder weegt dan de meeste modellen, heeft het een batterij die tot 40 mijl meegaat op een lading, wat het dubbele is van die van veel andere scooters.

Welke elektrische scooter?

Segway Ninebot Kickscooter Max · 4.Apollo City · 5, Unagi Model One elektrisch. Hoewel het meer dan 40 pond zwaarder weegt dan de meeste modellen, heeft het een batterij die tot 40 mijl meegaat op een lading, wat het dubbele is van die van veel andere scooters. En het is krachtig genoeg om je behoorlijk steile heuvels op te krijgen. Dankzij de dubbele motoren van 250 watt rijdt de Unagi Model One heuvels met aplomb op en ritst twee keer zo snel mee als andere scooters met slechts één motor.

Als u beide motoren gebruikt (u kunt ervoor kiezen om er slechts één te gebruiken) daalt de levensduur van de batterij aanzienlijk lager dan het geadverteerde bereik van 15 mijl van de scooter. Lees onze volledige Unagi Model One review. Voor mensen met bescheiden behoeften en bescheiden budgetten is de GoTrax GXL V2 een geweldige scooter. Hij is niet de snelste en heeft ook geen bijzonder groot bereik, maar hij is krachtig genoeg om je economisch en comfortabel rond te rijden.

We vonden vooral de grote 8,5-inch luchtgevulde banden van de GXL V2 leuk, die de rit soepeler maakten, en hij heeft mooie, gripvaste remmen, waardoor je in een mum van tijd tot stilstand komt. Hoewel zijn 250 W-motor je geen races zal winnen, was hij nog steeds sterk genoeg om ons rond te krijgen met ongeveer 15 MPH. Het worstelde echter heuvels op. Maar als je alleen maar een goedkope scooter nodig hebt om je in de buurt te verplaatsen, is dit een geweldig model om uit te checken.

Lees onze volledige GoTrax GXL V2 review. De Segway Ninebot Kickscooter Max is groot en zwaar, meer dan 40 pond, maar het is allemaal batterijgewicht. Met een geschat bereik van 40 mijl heeft de Kickscooter Max meer dan het dubbele bereik van de meeste andere scooters, waardoor het de beste elektrische scooter is voor degenen die lange ritten maken. En met een krachtige motor van 350 watt met achterwielaandrijving en grote 10-inch opblaasbare banden, kan de Kickscooter Max niet alleen gemakkelijk heuvels op, maar ook comfortabel.

In onze tests stond het op de tweede plaats na de Unagi in het handhaven van zijn snelheid toen we steile hellingen opgingen. We vonden ook de bel van de Kickscooter Max erg leuk, die stevig en luid genoeg was om mensen van ons pad te bevrijden. Lees onze volledige Segway Ninebot Kickscooter Max review. Toch is dit met 57 pond een behoorlijk zware elektrische scooter, het is niet onze eerste keuze als je hem een trap op moet dragen en het vergrendelingsmechanisme kieskeuriger is dan je op veel andere elektrische scooters zult vinden.

Maar verder is dit een leuke en snelle elektrische scooter met een goede ingebouwde veiligheidsfunctie. Lees onze volledige Apollo City-recensie. De Swagtron Swagger 5 Elite is een andere betaalbare scooter, hoewel deze iets sneller is met een topsnelheid van 18 km/u. Hij is goed uitgerust, met een inklapbaar chassis, een motor van 250 watt en een met lucht gevulde voorband, wat zorgt voor een soepele rit.

De Swagger 5 weegt 27,5 pond en ondersteunt tot 320 pond tijdens de reis. Het wordt ook geleverd met een schokabsorberende veer en een telefoonhouder, die u kunt gebruiken om de topsnelheid en het batterijvermogen van de Swagger te bewaken, samen met de Swagtron Companion-app. Het bereik is echter iets beperkter en het worstelt meer heuvels op dan scooters zoals de Glion Dolly. Lees onze volledige Swagtron Swagger 5 review.

Vanwege het ultra-opvouwbare ontwerp is de Glion Dolly de beste elektrische scooter voor degenen die hem mee moeten nemen op het openbaar vervoer. De Dolly is opvouwbaar en met 27,3 pond is hij licht genoeg om op weg naar huis een trap op te rijden. Het kan topsnelheden bereiken van 15 mijl per uur en duurt ongeveer 15 mijl roaming, waardoor het goed geschikt is voor kleine stadsbewoners. Dit is een snelle elektrische scooter.

Dankzij de motor van 1.000 Watt kan de Apollo Explore snelheden tot 31 mijl per uur halen, meer dan snel genoeg om het lokale verkeer bij te houden. De stevige motor brengt je ook gemakkelijk heuvels op. En omdat hij dubbele vering en luchtgevulde banden heeft, biedt hij een soepele rit, zelfs op de meest hobbelige wegen. We vonden ook het kleurrijke display van de Explore leuk, maar het was moeilijk te lezen bij daglicht.

Je wint geen dragraces op de GoTrax XR Ultra, maar deze betaalbare elektrische scooter brengt je waar je heen moet. De 8,5-inch luchtgevulde banden zorgden voor een comfortabele rit, zelfs zonder extra vering, en de motor van 300 watt was krachtig genoeg om ons in beweging te krijgen. We zouden willen dat de XR Ultra een achterremlicht had, maar in deze prijsklasse is dat een functie die je niet vaak vindt. Met een gewicht van 26,5 pond is de XR Ultra niet te zwaar, dus de meeste mensen zouden hem een trap op moeten kunnen dragen.

We vonden het vergrendelingsmechanisme op het achterspatbord echter een beetje temperamentvol. Over het algemeen is het echter een goede elektrische scooter voor een goede prijs. De Razor E100 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, dus u zou een model moeten kunnen vinden dat het beste bij de persoonlijkheid van uw kind past. Vergeet niet om een helm voor ze te kopen.

Een voorbehoud van de E100 is dat hij een kettingaandrijfmotor gebruikt, die luidruchtiger kan zijn dan naafmotoren, en na verloop van tijd wat onderhoud kan vergen. Ook mist de E100 een bel of reflectoren van welke aard dan ook, dus je zult er een paar willen kopen in een fietsenwinkel om je kind beter zichtbaar te maken op de weg. Lees onze volledige Razor E100 elektrische scooter review. Hoewel de Segway e-Moped C80 op zich geen elektrische scooter is, deelt hij veel van dezelfde kenmerken als de andere modellen op deze pagina, omdat de topsnelheid ongeveer 20 mijl per uur is, om hem in overeenstemming te houden met de wetten voor motorvoertuigen.

Het heeft een bereik van ongeveer 40 mijl (minder in de praktijk), maar is zeer comfortabel en gemakkelijk te rijden. Hoe ga je de scooter gebruiken? Hoe u van plan bent uw scooter te gebruiken, zal een grote bijdrage leveren aan het bepalen van de beste elektrische scooter voor uw behoeften. Als je het gebruikt als een last-mile voertuig dat je van je huis naar de bus of trein brengt, en vervolgens van de bus of trein naar je kantoor, wil je prioriteit geven aan een elektrische scooter die klein en licht is. Zoek naar een scooter die tussen de 20 en 30 pond weegt.

Rijd je op heuvelachtig terrein? Waar u op uw scooter wilt rijden, moet ook helpen bij het bepalen van uw aankoop. Als je in een plattere omgeving woont, zou een scooter met een motor van 300 W tot 350 W je alle kracht moeten geven die je nodig hebt. Als je echter in bijvoorbeeld San Francisco woont, wil je een scooter met een sterkere motor om je te verplaatsen. Grotere personen zouden ook elektrische scooters met krachtigere motoren moeten overwegen.

. We hebben ook gekeken naar remmechanismen, waaronder hydraulische schijfremmen, die het beste zijn om snel en veilig te stoppen bij topsnelheden, en mechanische schijfremmen, die vanwege hun betrouwbaarheid als de op een na beste worden beschouwd. Extra functies zoals koplampen, reflectoren en beschikbare snelheidsmeter zijn ook meegenomen in onze keuzes voor forenzen. Perfect voor woon-werkverkeer in de stad, deze e-scooter wordt geleverd met alles erop en eraan, van een batterijduur die je tot 25 mijl reizen en een behoorlijke maximale snelheid van 18,6 mijl per uur geeft, tot een LED-dashboard, drie snelheidsmodi, app-ondersteuning en zelfs cruise control.

Lees onze volledige Segway Ninebot MAX G30LP review. Of je nu op zoek bent naar een elektrische scooter om je de laatste mijl naar je werk in de stad te brengen of om plezier mee te hebben in het weekend, de markt wordt overspoeld met betaalbare en duurzame elektrische scooteropties. Sommige elektrische scooters zijn capabele machines die je meer dan 20 mijl kunnen brengen op één lading, heuvels opladen en schokken absorberen in ruige straten, terwijl andere bedoeld zijn om ongeveer 10 mijl per lading te gaan, ideaal voor metro- en busrijders die het thuisstuk van hun woon-werkverkeer willen versnellen. Veiligheid en aandacht voor anderen moeten een topprioriteit zijn bij het kopen en gebruiken van scooters.

De meeste van deze elektrische scooters overtreffen ongeveer 18 km/u, maar sommige kunnen net zo snel rijden als voertuigen, tot 100 km/u. Zelfs bij 10 km/u kunnen rijders zichzelf of anderen ernstig verwonden door tegen mensen, stoepranden, bomen en andere obstakels te botsen. Draag op zijn minst altijd een helm, zo niet meer bescherming tijdens het rijden op een elektrische scooter. Het bereik van een scooter is gebaseerd op de grootte of afmetingen van de batterij en de motor en wordt beïnvloed door een aantal factoren, waaronder het gewicht van de rijder, het weer en of gebruikers al dan niet voornamelijk in vlakke of heuvelachtige gebieden rijden.

De onderstaande reeksen zijn gebaseerd op beweringen van fabrikanten. Velen zijn ontworpen om tot 10 mijl per lading te halen, maar sommige kunnen tot 40 mijl of meer meegaan na één keer opladen. De meeste e-scooters overtreffen ongeveer 15 km/u, dat is meer dan snel genoeg om langs stadsstraten en paden te ritsen. Sommige bereiken veel hogere snelheden tot 60 km/u, en we hebben er een toegevoegd voor rijders die op zoek zijn naar een sneller woon-werkverkeer of meer sensatie.

De 10-inch luchtbanden zijn geweldig in het absorberen van hobbels op de weg en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen voor opslag. Met iets meer dan 40 pond is hij zwaarder dan sommige forenzenscooters, maar dat is te danken aan de grotere batterij voor een groter bereik. De ES4 KickScooter van Segway is niet zo potig of stevig als de Max, maar hij is ontworpen met het oog op veiligheid en kan natte ritten aan zonder kortsluiting. Het heeft nog steeds een groter bereik dan veel andere scooters en een behoorlijk hoge topsnelheid van 19 km/u.

Het heeft ook een aanpasbaar LED-lichtsysteem en heeft zowel LED-verlichting voor als achter. Als zodanig heeft het ook hydraulische schokdempers voor en achter. Met 100 pond is het geen lichte scooter, maar hij vouwt wel op om te rollen. Door Michelle Rae Uy laatst bijgewerkt 12 augustus 22 De Segway Ninebot Kickscooter Max verslaat alle anderen door prestaties, draagbaarheid en design in één aantrekkelijk pakket te combineren.

Dankzij de krachtige motor, het dubbele remsysteem en een batterij met een lange levensduur die tot 40,4 mijl meegaat na één keer opladen, afhankelijk van het model, is het praktisch het hele pakket. Het heeft zelfs een heuvelkwaliteit van 20%, waardoor het ideaal is voor heuvelbewoners, en waterbestendig voor bewoners van natte gebieden. Je zult versteld staan hoe solide en goed de TurboAnt M10 is gemaakt gezien zijn prijs. Het is onze beste keuze vanwege het betaalbare prijskaartje, de robuuste constructie die beter is dan al zijn rivalen in deze prijsklasse, en een ongelooflijk lichtgewicht ontwerp.

Om een paar honderd dollar van zijn tag af te slaan, heeft TurboAnt het ontdaan van extra franjes, wat we helemaal niet erg vinden, omdat geen van hen echt de algehele prestaties en bruikbaarheid beïnvloedt. We hebben veel tijd doorgebracht met deze e-scooter en we hebben ontdekt dat hij veel beter in staat is dan hij lijkt. Hij heeft een geweldige schokabsorptie, grotendeels dankzij de 10-inch banden, wat betekent dat je soepel rijdt, zelfs op een weg vol kuilen. Natuurlijk zijn er offers te brengen.

Het dek is niet zo ruim en het is niet geweldig voor bergopwaarts. Maar voor normaal woon-werkverkeer in de stad is dit de beste elektrische scooter. De prestaties zijn echter wat je zou verwachten in dit bereik, met een maximum van 19 km/u en het aanprijzen van 10-inch banden die zorgen voor een soepelere rit. Bovendien zou de dubbele schokdemper aan de achterkant veel moeten helpen op ruwere wegen.

De Unagi Model One E500 is misschien wel de slankste en meest futuristisch ogende e-scooter die er is. En het enorme heldere LCD-scherm ziet er net zo elegant uit. Maar het is ook geen slouch in prestaties. Een solide rit met een motor van 1000 W, hij heeft zeker veel vermogen voor meer dan alleen woon-werkverkeer in de stad.

Die motor zou hem moeten helpen zijn rijder sneller een heuvel op te slepen dan andere e-scooters. Lees niet te veel in de specificaties van deze. De V8 heeft misschien maar een motor van 450 W - wat, om eerlijk te zijn, op zichzelf al krachtig is - maar het feit dat het een voornaafmotor is, betekent dat hij de mogelijkheid heeft om „uit te pellen” door het gewicht naar voren te verdelen. Het zorgt daarom voor een snellere start, waardoor u sneller hoge snelheden kunt bereiken.

Natuurlijk betekent het feit dat het twee batterijen heeft dat het een indrukwekkend groot bereik heeft - 50 mijl om precies te zijn - dat TurboAnt combineert met snellaadmogelijkheden. Je krijgt ook een extra oplader, zodat je de verwijderbare batterij eruit kunt klappen en beide tegelijkertijd kunt opladen, waardoor je tijd bespaart. Als je op zoek bent naar een veel krachtigere elektrische scooter, en je vindt het niet erg om een grotere, zwaardere scooter te hebben, dan is dit de beste e-scooter voor jou. Lees onze volledige Pure Air Pro (202 review) De Xiaomi M365 Pro (ook bekend als de Mi Electric Scooter Pro) is een gemiddeld geprijsde scooter met specificaties die wedijveren met veel duurdere modellen.

Met een groot platform, antislip stuur, ingebouwde verlichting en reflectoren is het een van de meest praktische scooters in zijn prijsklasse en voelt hij veilig en comfortabel aan om te rijden, zelfs bij slecht weer en in het donker. De M365 Pro is redelijk traag om op te laden, maar de batterijcapaciteit is veel groter dan die van de gewone Xiaomi M365, wat resulteert in een veel indrukwekkender bereik. We konden vier woon-werkverkeer van 4,3 mijl maken met één lading, en de prestaties zullen nog beter zijn als je de snelheid verlaagt. Een geweldige, praktische elektrische scooter voor de prijs.

Lees onze volledige Xiaomi M365 Pro-recensie De experts van Segway weten het een en ander over rondrijden op twee wielen, en die ervaring heeft hem geholpen een van de beste elektrische scooters te bouwen die er zijn, terwijl de prijs verrassend betaalbaar blijft. De prestaties in de echte wereld hangen af van hoe en waar je rijdt, maar de Segway-Ninebot ES4 Electric KickScooter heeft een geciteerd bereik van 28 mijl en een topsnelheid van 18,6 km/u, waardoor het een van de snelste scooters in deze prijsklasse is. De Xiaomi Mi Electric Scooter (beter bekend als de Xiaomi Mijia M36) is enorm populair, en als je ooit een elektrische scooter hebt gehuurd, is de kans groot dat dit een van deze was met een andere branding. Tussen hen vormen de twee scooters het grootste deel van de verkopen buiten de VS, en het is gemakkelijk in te zien waarom.

Met slechts 12,5 kg is hij ongelooflijk licht en vouwt hij klein genoeg om in de trein of metro te nemen voor de laatste etappe van een langere reis, waardoor het een van de beste elektrische scooters is die er zijn voor het openbaar vervoer. De oplader is ook bijzonder compact en kan gemakkelijk in een tas of zak worden gestopt als het bereik een beperkende factor is. Houd ook rekening met topsnelheid - maar houd rekening met de regels voor e-scooters in uw stad, staat of land. In de VS hebben verschillende staten verschillende e-scooterwetten, en sommige steden leggen ook hun eigen wetten op (of verbieden ze helaas helemaal op de openbare weg).

In Los Angeles is de topsnelheid voor elektrische scooters 15 km/u, wat betekent dat het niet nodig is om iets met een topsnelheid van 30 km/u te krijgen, vooral als u veel betaalt. Natuurlijk is er ook een levensduur van de batterij. Een handvol van de beste elektrische scooters geeft je een week gebruik voordat ze moeten worden opgeladen. Maar vaker geven e-scooters voor woon-werkverkeer u slechts twee of drie dagen.

Dat hangt echter sterk af van de kilometers die je elke dag klokt. Een e-scooter van 18 mijl gaat ongeveer drie dagen mee als je een gemiddelde van drie mijl per reis hebt, maar je moet hem misschien elke nacht opladen als je meer dan acht mijl per reis pendelt. Als je op zoek bent naar een eenvoudige elektrische scooter om je die laatste kilometer in de stad te bezorgen, is de GoTrax GXL V2 het overwegen waard. Als het te ver is om te lopen maar te kort om te rijden, dan is misschien een van de beste elektrische scooters het antwoord.

De experts van Segway weten het een en ander over rondrijden op twee wielen, en die ervaring heeft het geholpen een van de beste elektrische scooters te bouwen die er zijn, terwijl de prijs verrassend betaalbaar is gebleven. We werken deze lijst regelmatig bij, en hieronder vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over elektrische scooters. Er zijn echter ook nogal wat elektrische scooters die slechts een bereik van 10 mijl of minder bieden - kies er alleen voor als je lang genoeg kunt opladen op je eerste bestemming of als je van plan bent deze alleen voor korte ritten te gebruiken. Om de scooter te stoppen, gebruikt u gewoon de elektrische ABS rem of oefent u een beetje druk uit op de achterspoilerrem voor die steile heuvels.

Ik raad een elektrische scooter aan die je van punt A naar B en weer terug kan brengen zonder dat je opnieuw hoeft op te laden. Dat is niet het geval met de Emove elektrische scooter - hij blijft gewoon doorgaan, zelfs met een zwaar berijdersgewicht. Als je in een stad als Chicago, Londen of New York woont, is het kiezen van een lichtgewicht elektrische scooter die kan worden opgevouwen en meegenomen in de trein of naar je kantoor idealer dan een die de kracht heeft om een heuvel op te gaan. Hoewel niet zo krachtig als de Pure Air Pro, is de Pure Air de beste elektrische scooter die we hebben beoordeeld in termen van prijs-kwaliteitverhouding.

In andere gevallen zijn kleine elektrische apparaten zoals scooters en e-bikes beperkt tot bepaalde snelheden en hebben andere plaatsen hun eigen, unieke wetten. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *