Zijn elektrische scooters beter dan benzine?

Elektrische scooters hebben veel meer koppel, wat verder bijdraagt aan de prestaties. Het is niet zo dat benzinescooters traag zijn, maar elektrische scooters hebben gewoon meer onmiddellijke trekkracht.

Zijn elektrische scooters beter dan benzine?

Elektrische scooters hebben veel meer koppel, wat verder bijdraagt aan de prestaties. Het is niet zo dat benzinescooters traag zijn, maar elektrische scooters hebben gewoon meer onmiddellijke trekkracht. Dit is waar benzinescooters winnen. Elektrische scooters beloven misschien veel bereik, maar de echte wereld kan het gemak van een benzinescooter niet evenaren.

Er zijn twee aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Ten eerste zijn de onderhoudskosten van e-scooters aanzienlijk lager dan die van een benzinescooter, aangezien deze minder bewegende delen heeft. Na verloop van tijd moet u mogelijk zorgen voor de vervangingskosten van de motorcomponenten van de e-scooter, die in totaal ongeveer Rs 25000 kosten en u minstens twee jaar meegaan, zo niet meer. Als het gaat om elektrische scooters, zijn er geen brandstofkosten.

Aan de andere kant, als het een vergelijkbare kilometerstand biedt als het benzinemodel, dan is 15% van de prijs voor 1 liter benzine. Op de lange termijn zijn het elektrische scooters die het meest zuinig zijn. Er zijn beperkte stations waar men hun elektrische scooters kan opladen. Zoals eerder vermeld, zijn er vaste stations beschikbaar om te beoordelen.

Een zelfopladende opstelling wordt echter voor iedereen gemakkelijk. Als het op benzine aankomt, is de gemiddelde scooter meer dan 50-60 km per liter. Bepaalde modellen die zuinig zijn, leveren echter ongeveer 100 km per liter. De nieuwere elektrische scootermodellen zijn nu toegankelijk met de zelfopladende oplossingen die lange afstanden tot ver in de toekomst impliceren.

Als je volledig „groen” wilt worden en je hebt een korte rit naar je werk of school, ga dan met een elektrische scooter. Ik heb een E-Twow opvouwbare elektrische scooter die slechts 2,5 uur nodig heeft om op te laden, dus ik kan hem op het werk opladen. Dit is echter niet het volledige verhaal, aangezien elektrische scooters enkele grote nadelen hebben ten opzichte van benzinescooters, met name het bereik, de snelheid en de oplaadtijd. Hoewel een elektrische scooter dezelfde kilometerstand biedt als een benzinescooter, kost een elektrische scooter 15% minder per liter benzine.

Zo, als het gaat om de aanschaf van uw tweewieler, voor welke zou u gaan als de keuze is tussen de elektrische versus de benzinescooter?. Het lijdt geen twijfel dat de gemakkelijke beschikbaarheid van benzine, hoe duur ook, een groot gemak is gebleken voor scooterbezitters en dus gaat deze ronde voorlopig naar benzinescooters. Het betreden van de weg naar milieuvriendelijk zijn brengt aanzienlijke kosten met zich mee, aangezien elektrische scooters beschikbaar zijn tegen een hoge prijs in vergelijking met de meer betaalbare benzineversie. Wanneer het is afgerond op de technologische updates, krijgen de elektrische scooters een schouderklopje voor de geëlektrificeerde aandrijflijn die eenvoudige aanpassingen aan de prestaties mogelijk maakt.

Het kan een uitdagende klus zijn als u in flatgebouwen woont om een elektrische scooter op te laden, omdat laadstations moeilijk toegankelijk kunnen zijn. Hoewel de markt nog steeds wordt gedomineerd door benzinescooters, heeft de introductie van elektrische scooters potentiële klanten een scala aan tweewielers gegeven om uit te kiezen. Veel elektrische scootermodellen zijn echter voorzien van zelfopladende oplossingen, waardoor lange ritten in de toekomst mogelijk zijn. Een elektrische scooter is daarom gemakkelijker te manoeuvreren wanneer hij onder gaten knijpt en onmiddellijk accelereert in het stadsgebied.

Afhankelijk van uw regio en manier van werken, kunt u kiezen tussen een elektrische scooter en een benzinescooter.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *